hon har hittat vägen, men tänk om hon faller igen

Vet ni vad jag gör ikväll?! Njuter av att jag har studiedag imorgon. Så synd om er då små snuttifnuttisar som måste gå i skolan. Orkar faktiskt inte lägga energi på att tycka synd om er, ska istället använda energin åt min lediga dag. Nä inte alls självisk, bara lite självgod.
I alla fall, sitter och rensar alla mina bilder på datan nu, fyfan vad roligt. Faktiskt. Helt random bilder det finns. Hittade en jete gollig på bild Mårten. HEHE AWW

orkar inte längre pussa på hundarna

Behöver jag säga något mer om denna dagen mer än att den är TOTALY FUCKED UP TRÅKIG. Eller det är ju vad man gör den till.. Precis varit hos Amandis och pluggat till samhällsprovet tillsammans med henne och käkat typ 47,5 clementiner?! Galet vad gott det är. Plus att det är mycket mysigare att plugga tillsammans med någon, även om inte lika mycket blir gjort hehe.
As-söt bild här nedan på mig och Bella just en sådan intressant sammhällslektion. GAAH VAD VI ÄR SNYGGA.

see ya, omfg fml


standing in the rain all by myself

ÅHNEJ. Gissa vad jag gjorde igår?! Fan ta mig, jag som skulle ta det lugnt. Orkar liksom inte att jag har så roligt liv åååh. Eller å andra sidan, jo det kanske jag gör.
Men ikväll ska jag ha mysmysmys, min josefine är här om cirka 10 minuter. Planerna för kvällen är obligatoriska och ej utbytbara. Najs-AFAN.
ses när vi ses, omfg fml!

goodbye to yesterdaaaay

Hallåja. Här sitter jag ännu en gång framför datorn, fast denna gången med världens fetaste musik. House och annat dyl. grymt jag vet.
Idag har jag inga stora planer på vad som kommer att hända, ska kanske dra in till stan och gymma lite snart, men jag börjar sjunka längre ner i stolen nu och börjar tänka att det kanske är mycket mysigare att stanna hemma. Ja det tycker min nalle också. Ska kanske ha lite fotodag med han idag, så får nalle va min modell. Kan då även kanske lägga upp bilder så ni får en inblick på hur han ser ut. (fast jag vet inte om han ser ngt.)

bild på när Rebeckus Svaneckus käkar as äckligt äpple. ha en fortsatt trevlig dag. see ya omfg fml.


i will show you the right way outmitt söta hjärta på bild. saknar henne, hon är sjuk. bajs. fast vi ska ha MYSkväll på lördag. INGET annat haha. för därför att för en gång skull ska vi faktiskt ta det lugnt!!
Idag, torsdag.. inga kommentarer. Ska lägga mig i min älsklingssäng snart och krama om min nalle, han finns alltid där för mig. Skönt att veta det. Extra puss på nalle.

jag är ingens, ingens för jag är min egen

Lol egentligen, så kan väl vem som heslt göra? Enjoy the movie, sen är det bara att testa där hemma.. börja med madrasser så slipper ni slå er så mycket ibörjan. och glöm inte stretcha för gud skull!! (säkerhetsnivån=oklar)

svävar där uppe men lever där nere

Fyfaaaaaasen vad min blogg suger. Jag kan inte hitta bloggintresset ngnstans. Men det får man väl leva med.
Stack iaf till gymmet direkt efter skolan idag, och det sög. Ja, jag hade inte ens ngt träningssug, utan fick tvinga mig själv att träna för att jag inte gjort det på länge. Tror man kan kalla det lathet också men det ordet använder vi inte nu tycker jag. Var iaf skit tråkigt att gymma. Så diss på träning. (älskar faktiskt att träna, egentligen.)

här har ni en bild på en körv, varsågod.
 

see ya, omfg fml (lml)

lever på minnesluckor

Spännande vad det blir av denna afton. Drar snart till mitt hjärta och jäklar vad hemligt uppdrag vi ska på! ohja, ni vill säkert veta, men vem vill inte liksom? Jag vet förståss redan, skönt. För jag hatar att inte veta. Nyfiken är  vad jag är. Så egentligen kan man säga att jag hatar överraskningar, speciellt om man säger "har en överraskning till dig nästa vecka" eller något i den stilen. VAD TROR DOM? att jag ska gå och vara nyfiken en hel vecka? fyfan.
ökl
see ya, omfg fml

how can you sleep when the rest of us cry

Hej, idag är det en fredag. En fredag som inte är som alla andra, den tanken slog mig faktiskt nyss. Ingen dag är likadan, dock är typ vädret i november exakt LIKA JÄVLA TRÅKIGT varje dag. Fast jag är inte tråkig för det, ikväll blir det skojligheter. Imorgon kanske det blir ännu mer skojligheter.
Palla ha tråkigt när man kan ha roligt.
Palla dö när man kan leva.
Palla gråta när man kan skratta.
Palla sitta när man kan stå.
Palla dricka vatten när man kan dricka "annat".
Palla vara sjuk när man kan vara frisk.
PALLA MÅ DÅLIGT NÄR MAN KAN MÅ SÅ JÄVLA BRA. ♥


i change the paperside oh it's another day

Tja, Rebecka it's my name like you already knew. Tänkte köra en uppdatering, på tiden va?!
Mitt nya uttryck "OMFG FML" och för er som inte är lika pro som jag tänkte jag berätta att det betyder följande:
"OH MY FUCKING GUD, FUCK MY LIFE" rätt bra mening sådär mitt i vardagsvanorna.
Här nedan följer en bild från senaste festligheterna som var toppen för övrigt.

see ya, omfg fml!


some people just dissapear

Min blogg hamnade lite efter hehe.. Men här är några söta bilder ifrån Stockholm på höstlovet med söta Amanda. Härligt bra dagar!


RSS 2.0