från och med du


nu blir det party, ses i dimman!

oh you are everywhere i go, everywhere i look

Rätt upp & ner dag. Men as chill ändå, mitt lov började redan kvart i elva i dag, how nice? Stack till laserdome med skolan sjukt lökigt, fast ändå kul. Sen stack jag hem, hjälpt mamma lite här hemma och sovit! Och snart ska jag umgås med Mårten och Hugo sen kommer min kära syster ner till vårt lilla hus i skåne ända från Stockholm! Kanske, kanske inte hänger jag med henne tillbaka. Får se vad det blir av det.

hur kan en människa vara så ond?




ph: jossan & rebecka by Jossan & rebecka

för dig ska jag göra det tusen gånger om


Hade helt sjukt kul igår, var på ppp med Jossan och Amanda. Fast helt totaly galet måste jag säga. Idag har man dock inte mått lika bra. haha. Sitter i alla fall och gottar mig med oboy nu och ska snart ta tag i mina läxor!

it's gone like nothing ever was there



ph: me by josefine.
//Det har paserat så många gånger om, men fortfarande står vi på samma plats. Vi överväger bland miljoner vägar men trots det självklara hittar vi aldrig rätt. Fumlar bland skratt och tårar, men vi hittar aldrig rätt.//

Måndagar är så härliga om man bortser från två timmars spanska sista lektionen..  Drog på en liten fika med saknade sonja efteråt och nu sitter jag här vid datan när jag borde göra tusen andra saker. Ska faktiskt göra det, så fort jag är färdig hihi. & jag längtar lite till imrgon, yeeeeee.

a new story to write



Två söta bilder på två älsklingar i mitt hus hihi.

det hon inte vet det vet hon


Hade underbart kul med josefine igår. (helt sinnes vad hon är stark)
Eh, och ja. Jag kom nästan precis hem och möttes av min mamma i hallen som genast utropade "nu ska du städa köket" Åh, hej mamma vad trevligt att se dig. Sen måste jag plugga också. Med andra ord det är SÖNDAG.

vi ska alla en gång dö


så bra på alla sätt och vis, och hjärtat jag ska alltid stå vid din sida. you are golden.
Nu drar jag snart till min Josefine och tillbringar natten där. Have good night, couse' we will have!

oh let's turn my life up side down


Kylan griper tag och nätterna blir längre. Ångesten tar över igen.

not just word to me

Bara liten försmak på fotodagen hehe.. Dom ska fixas och donas men har äntligen fått bilderna iallafall.
Just nu är jag skit trött och på piss humör. Hoppas jag lägger ut fler bilder imorgon. puss.

i hate what you just did


Sweet, vad man kan göra av clementinskal va.. Ni kan ju tolka det hur ni vill, tyckte det var rätt KLYFTigt annars. Ha! och så kul kan man ha iskolan, ja.. fast.. nä.

Fikade på ett NYTT café idag efter skolan, måste säga att det var riktigt najs! Så är du trött på mezo, espresso house, ebbas fik osv.. (eller bara vill testa på ngt nytt) Då ska du gå till JUICEY !
Ja, sen drog jag bara hemmåt och har pluggat, fick till och med missa träningen för att jag skulle plugga. Dock fick jag ta en liten paus nu. For you, puss.

you're so fluffy


Asball bild på när solen stiger upp en sådär fin höstmorgon för några veckor sen. Dock är det alltid becksvart när jag ska till skolan nu. OCH KALLT. Och det ska snöa i veckan/helgen, det är förfan bara oktober.

Annars då, jo jag har varit grymt duktig idag och gymmat ungefär 1 & en halvtimme och borde sätta mig med allt plugg nu, men nja, snart.. hehe

they don't really care about us


den är mäktig..

knock knock knockin on mama's door


svarta leggings, h&m, strumpor/sockar åhlens, vantar, åhlens, halsduk, åhlens, svart linne/kjol h&m, vitt linne, gina tricot, grå hängig tröja, h&m.

Byxor, gina tricot, vitt linne, gina tricot, grå tunika, gina tricot, mörkblå/grå kofta, h&m, väska, lundbergs, halsduk, åhlens, skor, dinsko.

Eftersom jag neverever lägger upp outfitbilder kände jag för det idag, liksom som en brytning i vardagen. Blev till och med två på en gång. Det roliga var också att allt var typ från basic affärer som jag egentligen typ aldrig handlar i.  Fast som sagt, basic-kläder behöver man!

Nu har jag precis käkat mig mätt och funderar djupt på om jag ska gå på min fotbollsträning eller inte. Jäkla svårt dilemma och vädret känns inte ett dugg lockande. Samtidigt vet jag hur skönt det är efter träningen, hur jäkla bra man mår. Har en dryg timme på mig att tänkå, chill.

a blog for you

Skulle tipsa om en "sjukt bra" blogg -honbeforehoes.
Verkligen jätte spännande, fast namnet stämmer ju inte riktigt..
Och ägaren Filip Sundelin tror att han är bäst, nja.. men LÄS den.

och vi är där igen som aldrig fick hända


Skitdag, är typ assur och på dåligt humör. & fan vad det ska va kallt ute, så jäkla onödigt. Tror jag få ta fram min vinterjacka för detta är inte ett dugg roligt. Men vem fan vill se ut som någon fet jävla björn. Tror jag bokar resa till thailand nu. Fast måste först plugga lite skit, puss!

tingalingaling tingelingeling

Tja, ligger i min sjukt sköna säng och tänkte berätta att min kväll igår var så jäkla soft. Nog en av de bästa kvällarna på länge haha.. Sedan vaknade man upp hos min söta Josefine i ett strålande väder, så vi drog ut och fotta gulliga höstbilder i pålsjöskog. Ska försöka lägga upp dom i veckan. puss


vad smärt och fin du är


Blivit lite dålig uppdatering, ursäktar för det. Hade asmys igår kväll med Bella i alla fall. Kollade på idol och krängde något-jag-inte-kommer-ihåg-vad-det-heter-längre men som var sjukt gott och godis och läsk. Någon kanske kan hjälpa mig? Tacochips med någon sorts tomatsås på plus ost och sen dirr in i ugnen, kan inte komma på vad det heter?
Nu måste jag skynda mig, ska till min sötnos snart, kommer med information senare. puss.

hey you look great today


Sweet bild på moi och amanda.
Läget i skolan är som i sagolandet, svävar bland moln. Fast nä, kanske inte. Det är snarare drygt som fan, och jag svävar rättare sagt bland massa tråkiga inlämningar och läxor. Ja rätt tråkigt om jag får säga det själv. Men paradise hotel lyste upp min kväll. Så sjukt kul att se på, skitsnack redan första timmen, great! & tycker även synd om andreas, han är så söt så.

lets dance all night long

Har inget roligt att blogga om för tillfället. Delar istället med mig av denna obeskrkivligt, eh "snygga" bild. (faktiskt redigerat den alldeles helt själv utan någon hjälp alls i paint)

you got the sweetest ass in the world

Hahahah. Nej det var inte kul. Eh, min dag har varit "kanonkul". Nä men gymmade direkt efter skolan med John och Filip och dem ville döda mig, eller bokstavligen nästan gjorde det, fast ja.. Det var sjukt skönt med lite träning. Sen var jag på fotbollsmöte och pluggat fram till för en halvtimme sen. Matteprov imorogn. Undrar hur det ska gå.
Men nu ska jag plocka undan på mitt stökiga rum för damp snart, och imorgon ska jag ha skoj shlalala.

i'm gonna make a change


Känner att jag fottar så jäkla fina cambilder nuförtiden.
Är mycket friskare idag så ska nog ta och gymma lite imorgon, känns som jag skulle behöva det.. Fast nu bör jag tänka på annat, pluggpluggplugg. Behöver verkligen ngt kul i helgen för att få bort allt stress med läxor haha :p

we are just wild and free

Direkt efter skolan idag träffade jag josefine, drog in på ebbas fik och snackade lite skvaller tills vi sedan begav oss hem til henne. Suttit och gjort färdigt vår låt och påbörjade även en ny men den glömdes typ bort så får se vad det blir av den haha..

På bussen på vägen hem var jag typ skit trött och precis som alla andra gånger somnade jag, och när jag väl skulle byta buss hade jag somnat och rycktes till av att en tant väckte mig (drömde ngt skit bra, kommer dock inte ihåg vad) Snällt av henne att hon sa till mig, fast jag behövde inte byta buss. Tur. Så sista biten hem satt jag klarvaken och bara stirra ut. bra.

Nu ska jag ta mig en slurk te för har sjukt ont i halsen, sen ska jag nog bädda ner mig i sängen. pussen.

it was love but it's over now



Precis färgat mammas hår och ska plugga lite till innan jag drar mig till sängs nu, kyss

escape me

Precis kommit hem från skolan typ, mår inte alls bra. Sjukt förkyld och känns som det bara blir värre när det egentligen borde bli bättre?! Jeje, ska snart få i mig lite käk sen ska jag försöka plugga.
Var ju även på väla igår, fick med mig ett par assnygga jeans som jag dock måste byta till en annan storlek tror jag haha.. så kan inte använda dom ännu. Lite smått surt.

-


väla next

-

What do you feel when you see all the homeless on the street.
Who do you pray for a night before you go to sleep.
What do you feel when you look in the mirror.
Are you proud?
→ Dear Mr president - P!nk

vi hittar nya sätt att lösa konflikter

Tja, hade myspyskväll igår med some nice friends. Idag ska jag sticka till väla och shoppa lite med mamma. & är asförkyld så får inte vara med på vår sista seriematch idag, det suger.


sleeping on my favorit pillow

Lite sommarminnen från Lars Wiennerbäck ♥







it's alright i don't give a damn

DONE, splitter ny design hihi. Nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen, lite tråkigt att det blev som det blev. But lets give it a new try. puss

-

blev en liten bloggpaus.. Återkommer snarast med ny design och massvis med uppdatering. puss!!

RSS 2.0