en fin rubrik för att jag inte kom på en rubrik

Tja, ska på träning nu. Rätt nära att jag la upp en bild på mig själv här i träningskläder, men jag skippade det. tur för er. Istället får ni en på megan fox's snygga kropp (alltså min egen efter träningen hehe).spiller ingen tid för idag är bara idag

 
Ändå rätt roligt man kan ha, sitta och bläddra bland dessa två bilder hela tiden, synd att man inte kan ta fram och tillbaka jätte snabbt, för ser verkligen rätt kul ut. Rätt roande mitt bland allt pluggande. Jag på bilden också, ännu roligare liksom...

do we have to fight to make things better


Nä asså det är lugnt, jag stannar nog hellre i Sverige faktiskt.. Palla liksom 25-30 grader, sol i princip hela tiden, klarblått hav, sena nätter, drinkar i baren och inga bekymmer.. Nä verkligen inte.........

we are young, wild and free


Är det nya profilbilden? Ellä?

Skönt att solen lyser klart på himlen idag, för snön igår var verkligen INTE okej. INTE okej någonstans.
Happ vad gör jag nu? Käkar frukost och har full rulle på musiken, är själv hemma. Kan vara skönt ibland, men inte när mamma ber en att damsuga hela huset!!!??!?!??!?! Då önskar man att man var på mars eller månen eller något.

it's the destination

Älskar horoskop så vi kör ett dagligt på mitt eget stjärntecken "väduren" lucky you som också är det. hehe.

Håll nära kontakt med vad dina konkurrenter gör.

vanliga horoskopet:
Det finns två sidor till din planetariska kombinationer idag, Väduren. Den första har att göra med att presentera dig till en annan, eller att ta det första steget där det bara har varit blickar i det förflutna, eller på annat sätt "bryta isen" med någon. En parallell tråd som löper genom din solar visar att det är viktigt att se fram emot framtida behov i dag och börja förbereda för något som kommer att vara en nödvändighet flera månader från nu. Det är en bra tid att handla för poster som inte kommer att behövas direkt, men kommer i framtiden.


  Kombination: Vattumannen 
  Humör: Social
  Dagens lycko-färg: Orange
  Lyckonummer: 19
  Lycko-tid på dygnet: 09.00                           


  Kärlekshoroskopet:
  Du är definitivt på humör för att krydda upp saker och ting lite, Väduren, och detta kommer att dyka upp i ditt romantiska liv just nu. Oavsett om du är ensamstående eller fäst, är du på humör för att ta dig ur det beprövade och tråkiga. Kanske längtar du efter det nya, det annorlunda, det unika, och i dag är det där ditt fokus är att vilja gå. Om du är tillsammans med någon kan detta vara en bra tid att ändra en rutin, prova en ny rutin eller överraska dem med något speciellt. Om du inte vill vara singel, då är det en bra dag att ta den risken och fråga någon. Detta är den typ av energi som talar till stora djärva drag, så var inte rädd för att sparka upp ett snäpp eller två idag.

if we could be like them


helt galet vad fint. 10 år gammal.

alla är unika men då är man väl inte unik?


ph: me by jossan. Hola me llamo rebecka y tu?

Ja vad gör jag nu? precis ätiit, intresant va? Nä idag ska jag ta det rätt lugnt faktiskt, älskling kommer hit snart och sen ikväll funderar jag på att åka in till helsingborg en sväng och hälsa på min far. Får se vad det blir av det. vill iaf ut och göra något!! (åh nu fick jag värsta idén ju).

vi ses på andra sidan

Har suttit nästan hela dagen med att leta jobb och passa Emmy. Båda sakerna har gått mig jäkligt på nerverna och just nu tar jag hellre livet av mig än någonting annat. Balders balle. Dö. Mmh.
Men istället går jag nu och rensar mitt rum!

vi förmår inte förstå förrän det är försentåh vad du är bra min vän!
Sov hos jossan lördag-söndag så tog vi lite nya fina bilder under söndagsförmiddagen i det underbara vädret. Kommer upp lite bilder efter hand (för nej jag har inte slutat blogga hehe).
Sen stack jag till min söta pojkvän och stannade där tills idag, nu ska jag hjälpa mamma passa lillskiten för så småningom blir det en make-over på mitt rum. finally.

RSS 2.0