jag hälsar dig välkommen så vänder du dig bort

Trött på det

F-Y-F-A-N vad skönt att provet är gjort! nu återstår typ 4 till + några inlämningar men idag tog jag det lungt som fan! Gjorde pannkakor med bästa vän (josefine) och mumsade i oss det med tjockt lager NUTELLA. Usch vad gott. Ni anar inte. Kände mig tjock, tur att jag skulle träna sen.

Så var det min träning dårå (basket för er som inte visste) shit skjut mig. Jobbigaste träningen på typ 100 år.. Men det var väl nyttigt och bra?! Kommer i alla fall defenetivt inte upp ur sängen imorgon, men vad skönt? Då.

what am I waiting for


Hårinpackning med mellanmålet, yummie....

Nu är jag sjukt trött på det jävla ekonomiprovet. Min hjärna är kind of stuck och allting flyter omkring i en enda röra. Good luck to me imorgon. Plockade ihop ord från mina anteckningar som jag ansåg var viktiga och som jag bör kunna för att klara provet. 79 ORD. Och det var bara stödord, sen ska jag kunna förklara varje ord. ÅH.

you know you drive me crazy

Vi skippar det där snacket med att det var ett tag sen jag bloggade? Så längesen var det inte? Elller.......?
Har svinit mycket i skolan just nu att jag vill skjuta mig själv. Grejen är att jag inte är så jäkla skolmotiverad och suger på att ta egna insiativ så det blir ju liksom inte så jäkla bra då. Tog ledigt idag/mådde dåligt och stressad och allt det där så har pluggat till samhällsprovet hela dagen som vi ska ha imorgon, ekonomi... Allt bara krånglar och vet inte mer hur jag ska plugga, eller jag orkar snarare inte.

Helgerna.. Rullar på, hinner knappt sova om dagarna, sen vill man ju inte slösa bort helgerna på att sova och sånt när man kan ha roligt, vilket man INTE hinner på veckodagarna. Man behöver ju unna sig själv på helgerna för att stå ut skolan sen? Så jag får ju faktiskt skylla mig själv lite, men skolan är inte mitt liv. OCH jag har ett liv. Faktiskt.

Och mitt i allt så har jag lite ångest över mina pengar och så där. Tjänade en hel drös med pengar i somras som förvann, i stormen igår kanske? Tänkte ju att jag skulle spara till resa och så där till nästa sommar, men det finns inte på kartan. Så nu har jag tänkt över det hela och beslutat att jag lika bra kan använda upp resten som är kvar också. Julafton snart och allt, så lika bra. Ska ju ändå jobba nästa sommar också + att då är jag 18 vilket kanske gör att jag får lite bättre betalt...?

Tjaa... Det var väl allt.


RSS 2.0