aldrig



vad är meningsfullt i det meningslösa

Jaa... Vad har jag gjort idag? Ingenting. Förvånad? Nej. Borde sätta mig och plugga nu. Orkar inte. Ena stunden känns det som att det är söndag och andra stunden som att det är fredag imorgon. Jobbigt.
 
Ibland är livet så jävla orättvist. Igår på träningen var det en som bara "Asså jag vill så gärna skada mig, bara för att få ligga på sjukhus, känna hur det känns". Men för faaaan!!!! Ta mitt jävla liv då för det är så jävla roligt, det är skitkul att få en skada som kommer påverka mig hela livet ut. Det är as rolig rehab som jag verkligen känner att jag vill spendera mitt liv på. Det är nästan så att jag vill skada mig igen. Hur kan man äns påstå något sånt? Okej när jag var liten så var jag också sån. Typ virade in handen i bandage och låtsades att jag hade skadat mig och sånt. Men att stå och säga något sådant till mig, lacka jag lite på. Att dra av korsbandet på BÅDA knäna är bland det värsta jag gjort. Det kanske inte låter sådär jätte big deal, men föreställ er de ni älskar mest av allt (inte familj och vänner), det ni inte hade kunnat leva utan, och bli av med det. Det suger så fruktansvärt mycket. Jag älskar idrott, har hållt på med det HELA mitt liv, följde med mamma till träningarna som 2-åring. Klart som fan det är jobbigt att helt plötsligt inte kunna röra på sig som man vill. Och jag är så rädd att jag aldrig kommer kunna träna igen om jag fortsätter men samtidigt kan jag inte sluta med det.

beer is cheaper than therapy

Haha pallar inte mig själv. Shasha älsklingar, idag bloggar jag uppe himmlen, är med Gud fast han pallade inte va med på bild :p Blev lite lack på honom först för att han inte kunde ställa upp, men han lovade ett soft liv till mig istället, såååå vi får hoppas på det bästa! 
 
Tränade imorse, gött. Idag kanske vi ska ut på "100 dagish" men är inte jätte taggad, vill bara ta det lugnt några veckor nu. Å ena sidan vill jag bara för att det är en social grej, men å andra sidan vill jag inte för det blir bara massa dricka och sen mår man skit dagen efter. Har testat att vara ute nykter, det funkar... Men alla andra är ju så dräggiga så istället för att tagga till så blir man bara kinkig och less på alla som dansar runt om en och trycker osv. Frågan är hur jag är då haha. Lol.

I don't care, I love it

Blev inte värsta bra bilden men kul hade vi. Man blir ju helt slut av vatten. 
 
Jag vill... Jag vet inte vad. Hatar vissa kvällar. Jag blir bara så arg. Ledsen. För vad ens? Lol.

vi ska bli fulla livet är meningslöst




bygger torn med sötnosen. fast det är roligare att välta dem än att bygga.

det fanns en längtan till andra sidan ån

Snygg.a. Jag är trött. Lät positivt hos läkaren idag. Hade träningsvärk i benen sen igår. Körde hårt hos sjukgymnasten. Helt slut efter dagens basketträning. Ja det känns som att jag sprungit hundra mil och lyft 20 ton vikter. Helt sjukt vad svag och klen jag blivit. Men det är stort för mig och framsteg som fan. Imorgon ska jag till badhuset med mamsi och lillasyster, ska testa simma lite då så får se hur det går. Yay.
 
Börjat med hoppskott och dribbla väääldigt lätt, tänk att för 1-2 veckor sedan så kändes detta ganska omöjligt och långt ifrån. Pratade med sjukgymnasten om mål idag. I mars, när det gått 3 månader så kan jag börja springa. Framåt april-maj kan jag va med på övningar tillsammans med mitt lag. Och 8 månader senare, typ september/oktober så är jag tillbaka, närkamper, matcher, blaballab. Jag är så himla rädd.

Det behövs någon som inte är du

Kom hem från Jojjo för en halvtimme sedan, blev gottis framför Life of Pi, bra men väldigt random film. Nu ska jag bädda ner mig för en tidig morgon, ska på mitt första återbesök till läkaren efter operationen. Spännande.

never count my blessings, choose instead to dwell in my disasters

Eftersom att jag inte kan springa för mitt knä så har jag precis varit ute och powerwalkat i en timme, ca 1 mil. Och det gjorde inte alls ont, helvete vad skönt. Sjukt gött att trotsa vädret dessutom hehe. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen till Jojjo för filmmys.

det är helt fel och det var bra

En sommar right here, right now hade inte suttit rätt, men imorgon kanske. Lol. Jag vill ha värme, solbränna, saltvatten, volleyboll, grillkvällar, öl, gitarr, sena nätter, strandfester, shorts, linne, barbent, gräs, picknick, cykla, glass, svettas, dansa, bikini, pussas, longboard, barfota, stjärnklar himmel, gunga NUUUU. 

jag vet inte vad som jag snett men det är snett

FREDAG:
Blev "liten" spontan utgång. Förade på Johannas rum, fint haha. Men hade så sjukt skoj ute och blev väldigt sent. 
 
LÖRDAG:
På lördagen blev det lite mer klass på kvällen haha. Var hemma hos Felicia först, jag, Jossan, Bella, Aksinja och Klara. Körde en massa charader och med andra ord, tycker det är så jäkla kul hihi. Sen blev det utgång, en random sväng inom tivoli, och blev på tempel. Den här kvällen var mycket lugnare och jag vaknade hyfsat pigg och glad. Tjing
 

Cause tomorrow is another day

Varit och shoppat med Bellski. Absolut inte köpt de som är på bilden hehe, förutom det svarta linnet, skärpet och halsbandet som fick följa med hem! Och detta hade jag verkligen pengar till... elller....?? Jag som ska spara till resa, skit bra.
Nu ska jag städa mitt bajsrum som är fullt med bajs. Ibland undrar jag hur mogen jag är egentligen. Tänk om jag skulle varit 30 år och skrivit om bajs. Herre gud.

even if the sky is falling down I know that we could be safe and sound

Mysisdag på Helsing som ett avslut på skolan och en början på lovet, and alltså "firande" av alla hjärtans dag, wiho. 1/3 av oss försvinner iväg på resor nu under lovet, så blev en massa farväl! Själv ska man bara stanna hemma och ha as roligt i Helsingborg. Eller va. Så glad på tanken av att det inte är någon skola imorgon, fast att jag måste gå upp 7 imorgon bitti för att jag ska till sjukgymnasten. Men det är en så stor skillnad, det gör så mycket att veta att det inte är skola.Yay.

Jag vill ha sena nätter och tomma glas

Helt död, vet inte varför. Vill bara sova. Prov imorgon. Godnatt!!!

cry rivers for no reason at all

Kom hem för en timme sen, så himla trött. Fast fick min powernap på bussen haha. Tog för mig en macka och kaffe och nu funderar jag på om jag borde plugga till matteprovet imorgon. 
Imorse var det första morgonen på sjukt länge som jag fick uppleva att det blivit så "ljust" så att gatulamporna släcktes!! Gjorde faktiskt min dag lite, jag går upp så fruktansvärt tidigt på morgnarna och det är alltid cpmörkt och deprimerande så det var lite nice. Plus att det är sol ute nu, sjukt mycket gladare och taggad man blir på livet. Vill ha sommar nu osv.

no matter what, we'll be the people who rules the world

Kom just hem, kollat på när mitt kära lag spelade match mot våra rivaler malmö. Även om dem inte ser så värst glada ut på denna bilden.. haha.. så vann dem!! Sjukaste matchen, typ värsta bråk och sånt hela tiden och vi la under med 10 poäng typ HELA matchen tills det var 5 minuter kvar och så vänder vi allt och vinner med två poäng, ocoolt eller? Blir så jävla sugen på att spela NU när jag ser detta... Så härlig känsla av att va på plan och bara köra allt vad man har och göra det man älskar. Förhoppningsvis blev jag lite mer inspirerad till att träna, känner att jag tappat hoppet lite dem senaste dagarna. Går upp och ner hela tiden, sjukt störigt. 
 
Först trodde jag bara att det var 3 månaders rehab och att jag sen skulle kunna börja springa, eller i alla fall jogga. Jag låg efter lite med tiden i början men kom i kapp senare. När jag fick reda på att det minst var 6 månaders rehab, och att jag skulle vistas med sjukgymnaster och tråkiga övningar i ett HALVÅR blev jag så himla otaggad. Samtidigt fick jag veta att det verkligen går skit bra för mig nu, att jag kommit jätte långt och att det är förvånande att jag redan kan hoppa lite försiktigt på det. Men jag känner själv att jag ändå är så jävla långt ifrån färdig. Små saker som att bara gå ner för trappan, böja mig ner för att ta saker eller stiga i/ur bilen gör ont och är jobbigt. Fattar ni hur sjukt jävla gärna jag bara vill rusa ut ur huset i träningskläder och springa och springa och springa och hoppas på att det aldrig tar slut. Jag kan inte ens simma för att det är för mycket belastning. Allt är så svårt, man kan inte va optimist men samtidigt måste man tänka positivt och hela tiden vara taggad till att träna för att öka farten. Som till exempel:
Mitt mål från början va att kunna gå helt normalt till början av Januari. Släppa kryckorna. Kunna komma till basketträningarna minst 1 gång i veckan bara för att fortfarande få känna suget och vara en del av laget.
Kryckorna kom på efterkälke och om jag ska vara helt ärlig så är det först för en vecka sedan/denna veckan som jag känner att jag verkligen kan gå, att jag slipper tänka på varenda steg jag tar. Och träningarna började jag gå till för ungefär 3 veckor sedan. Det är bra att jag är på träningarna men samtiditgt känner jag hur jävla långt jag har kvar. För det enda jag kan göra nu är stå still och kasta bollen i korgen. Hur länge kommer jag palla det psykiskt? För jag klarar ingenting annat, förutom att stå still och dribbla bollen, lite teknik och så, och så kommer det att vara ett bra tag till.
Fast det är väl fortfarande bra att jag har kvar mina mål, så att jag har något att sträva efter, så att jag kommer framåt och vet vad jag vill med allt. Idag har det gått exakt 2 månader sedan operationen (12/12/12) och jag hoppas innerligt att jag i alla fall på den 3:e månaden, kan börja småjogga och simma, det är ett väldigt stort steg men jag hoppas verkligen på det. 3 Månader senare har det faktiskt gått ett halvår, frågan är vart jag står då, juni månad. Inte hos sjukgymnasten iaf.

men hallå främling vad döljer du för mig

Kom hem vid halv elva igår från jobbet, helt slut men det gick jätte bra tycker jag. Fick hålla koll på egna 24 gäster, sjukt kul. Fas inte bara vilka som helst, glaadaa jävlar eftersom att Rögle vann. Dem flesta brukar gå därifrån ganska tjuriga vid förlust annars.
Så lyckades jag försova mig imorse också. Fast fett läskigt för innan jag vaknar så drömmer jag om att jag vaknar och ser att klockan är 06.39 och får panik, för min buss går 06.45 och måste gå minst 4 minuter innan, så var ju inte ens lönt att försöka, men så när jag kollar på klockan igen så är den "bara" 35, så jag tänker att jag hinner ändå. Men plötsligt vaknar jag på riktigt och kollar på klockan, OCH DEN ÄR 39. Tyckte det var lite creepy. Så ja... idag har jag varit trött hela dagen och vill bara dö.
Fast jag, Jojjo och Malin piggade upp oss med varsin fet semla, kaos. Inte nog med att jag fetade mig med en semla så fuskade jag hos sjukgymnasten, ooooorkar verkligen inte min dag. Ja juste, och när jag väl satt mig ner på bussen i morse, ska sätta mig lite skönt och försöka sova lite med musik i öronen, så har mitt bajspremium gått ut..... Jag kan verkligen inte leva utan musiken, nästan så att man övervägar att hoppa av bussen och åka hem. Men jag lyckades fixa det, tur! Fick nytt bankkort denna månaden (eftersom att jag är så ordningsam) så dem kunde ju inte dra pengar från mitt gamla. HEHE :P ;P xP

what is enough anyway

Sov riktigt gott i natt, vaknade ganska pigg men sen kom tröttheten under dagen och nu hade det varit as gött med en powernap. Men icke. Kom precis hem och ska iväg och jobba om en halvtimme. Så glad ändå, jag älskar att kunna tjäna mina egna pengar. Och har ju inte kunnat göra det i och med min knäskada. Vet egentligen inte kom jag kan det nu heller, har ganska ont i dag, typiskt. Men jag vill, så jag får stå ut.

Drar en lögn varje gång du frågar hur jag mår

Snygga brudar. Hehe. Hade sjukt kul utgång igår, lite utöver det vanliga! Först va vi hemma hos Axel, körde charader, as kul. Man borde typ filma någon som gör charader fast ovetande om att det är charader, man ser helt mongo ut. Sen var vi ute hyfsat tidigt, och tempel är ju som det är klockan tidigt på kvällen. Men vad gör det? Min sista buss hem var inte okej, somnade sista biten så fick gå genom hela Jonstorp när jag egentligen bara ville ligga i min skööööna säng och sova. Och ja det är långt. Gick typ minst 3 km. Fast det var tur jag "bara" hamnade längst bort i Jonstorp och ingen annanstans, förra gången vaknade jag upp i Mölle. Ja.

keep on fighting couse there's no other way

Helvete vad ådrig hand jag fick på sista bilden. Äckligt. Jag ska bli jätte biff. Äckligt. Så fort allt är fint med mitt knä då jävlar. Det är så skönt att kunna ta ut sig på något. Låta negativa tankar rensas ur kroppen. Dem här bilderna i juni månad kommer att vara så sjuka.

they are all just the same

Skönt att veta att man har sina vänner osv. 

jag är inte den som är den så jag låtsas som om inget hänt

Allloha, idag bloggar jag direkt från Thailand. Här är varmt och skönt, sitter och svettas i min hoodtröja, galet.
 
Har provat ytterligare ett gym idag, tyvärr blev det inte Actic igen... för dem jävlarna erbjöd ingen gratis träning och de kunde inte ens göra ett undantag. (Stort minus och ni går miste om något bara så att ni vet!!) Fick bli 24/7 på söder istället, herregud vilket gym, finner inga ord... Alltså ganska negativt, gillade inte de riktigt alls. Men det går ju folk där för någon anledning ju! Borde inte ens gymmat överhuvudtaget, armpass igen, jag har totalt dödat dem nu. Tur dem har flera liv. Bara hoppas på att dem vaknar ur sina koma snart. Sen direkt efter gymmet stack jag till sjukgymnasten och körde ben såklart. Gött att kunna träna.
 
Imorgon är jag ledig, som vanligt. Så blir en lång sovmorgon för en gångs skull, med en lugn kväll. Galet skönt. Har alltid haft sjukgymnast på fredagsmorgnarna annars. Så att ja. Blir kanske bio imorgon, EGO, wiho. Annars mycket lugnt helg. Jag ska njuta.
 
Ibland lyssnar man på nya låtar, hoppas något bra, och istället sitter man som förstenad, lyssnar ändå igenom hela låten, och bara wtf. Har folk tappat det eller. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna låten.
Titel: YOLO. Tänkte att det kunde va en kul låt. Men texten var ju bara sorglig. Asså. Va.
You know that we are still young, so don't be dumb, don't trust anyone, you only live once
The Lonely Island – YOLO !!!!!

varför ska jag lägga energi på ditt ansvar

Vår fina vän Amanda va på FN-rollspel idag, duktig hon är!! Jag själv fastnade aldrig för det där, räckte med ett i 1:an... Kommer nog bli korvkiosksförsäljare när jag blir stor, passar mig så mycket bättre. Har planerat det lite och funderar på om jag kanske ska stå utanför Lila och konkurera ut den som redan finns. Sälja lite billigare och göra dem extra goda och sånt, får se vad kunderna önskar också, men det kommer nog bli bra! Hoppas på dricks också, jag är ju någorlunda snyggare än den fete gubben som står i kiosken nu, hoppas inte jag kommer bli fet bara. Suuuuuper
 
Har haft min dagliga powernap som vanligt, vaknar i panik, ångest över att jag sovit och inte gjort viktigare saker och sen intalar mig själv att det var välbehövligt. Good job Rebecka. Så nu har jag precis pregat i mig en liten macka. Mamma kallar mig för mackmonster. Vet inte riktigt hur jag ska ta det där, bra eller dåligt liksom. Förutom det så har jag fett med träningsvärk, skön känsla!! Blir sjukgymnasten imorgon och sen ett pass på Actic, blev bara Filborna Arena och Aktiverum igår. Sen behöver jag kolla upp Sats och 24/7, tvekar lite på den sistnämna, hörde igår att där BARA går massa killar och spänner sig, så nja. Helst inte tack. Crazy.
 
REDAN torsdag igen imorgon. Wtf. 

Hittade dig under mattan

Helt jäkla slut. Körde två gympass igår och båda passen var armar. Skönt att man kan röra armarna osv. Men nu hoppas jag komma igång med träning på riktigt. Kan inte köra ben så blir lite tråkigt men det funkar att cykla och köra lite lättare saker så det går. 
Sitter just nu i en så jävla skön stol och njuter av att jag är i skolan, pluggar som fan och sånt. Ja vänta. 40 minuter kvar tills det är dags för lunch, aaamaaagaad vad gott. Är sugen på en riktigt fet kebab men såna vänner har inte jag, dem vill bara äta sallad och sånt. Dem tycker säkert att jag är tjock. Det är dem också. Och Bella är cp i huvudet, hon översätter filmtitlar till bajs. "Rallybajset", "Skönheten och Bajset", "Hamilton, inte om det gäller mitt bajs", "Magicbajs". Kul.

Jag vill inte ha den där jävla känslan för den gör mig illamående

Så skönt... tar bilen imorgon till skolan. Happy me som får en massa sovmorgon. Fast frågan är ju var i helvete jag ska parkera, så himla dyrt överallt. Sen å andra sidan går jag bara i skolan från 8.00 - 10.40. 
Ska ta tag i mitt jäkla projektarbete imorgon också, prova tre olika gym och imorgon får det bli Actic, Aktiverum berga och Filborna Arena. Friskis är redan avklarat, det där bajsgymmet. Sen har jag tränings akademin, 24/7, SATS och idrottens hus kvar. Hoppas på att hålla kvar träningssuget efter den här veckan så att jag kan fortsätta och bli biff med potatis som fan. Saknar min fina och vältränade kropp, den försvann någonstans i december då jag var sängliggande i en måndag och sen inte kunnat träna hårt alls efter det. Kaos. Får hoppas att ni känner igen mig på beachen 2013, tänkte ju köra lite biggest looser, ja ni vet. Skoja. Jag är inte tjock.

we seek the light but gets darkness

Drömmer mig bort till Kos en solig dag som denna, eller va. Jag vill ha sommar så krydd mycket och längtar tills jag ska iväg. Ska kanske jobba, eller förlåt, jag SKA jobba på Kos i sommar och det ska bli så jäkla härligt att få vistas tillsammans med solen i flera veckor. Fast kommer ju få agera lite slav för det är ju inte direkt bra lön man får för de skitjobben, men det är en upplevelse och pengarna spelar noll roll där nere. Mums vad glad jag blir på tanken av att det faktiskt bara är 4 månader kvar. Eller nä, 4 MÅNADER TILL FUCKING STUDENTEN!!!!!!

Behöver något mer som jag inte vill ha

Haft en massa för mig hela helgen och är helt slut idag. Har kämpat med att försöka hålla uppe ögonen hela dagen och ändå sov jag till typ 4 idag. Inte skönt alls, och nu måste jag ta tag i mitt bajsplugg.
I fredags blev det en tidig morgon och iväg till sjukgymnasten. Gick riktigt bra, höjde flera vikter fast hade ganska ont efteråt men det får jag ta. Vill bara att allt ska bli bra nu.
Direkt efter sjukgymnasten tog jag bussen till Bells så drog vi till Ica och handlade en massa mat tills kvällen. Snacka om vuxenpoäng. 
(DS-BILD, DAMP, RETARD)
Väl hemma så somnade jag med detsamma, var så jäkla trött och vaknade upp lite för sent så att jag fick bråttom in i duschen och tog snabbt bussen till Bella för att hjälpa henne förbereda med maten. Var en sjukt bra kväll faktiskt men kunde inte stanna ute så länge. Tog bussen halv 3 för att jag skulle jobba dagen efter...
Fett random, när jag kommer till Höganäs och ska byta buss till Jonstorpsbussen så har gubben somnat framför ratten, hallå. Kändes som att jag begick självmord när jag steg på bussen, men jag kom hem hel.





Så var det uppstigning HALV NIO på morgonen, stackars mig. Skulle va barnvakt till min lillasyster och mamma var juinte sådär jätte glad. Men jag var faktiskt pigg och det gick jätte bra, var ute och lekte någon timme i snön, hur mysigt som helst hehe och så fick jag dessutom en timmes sömn till när hon skulle sova middag, win.
Mamma kom hem vid 3-tiden och direkt på det så plockade Jossan och Amanda upp mig vid halv 4 för att sticka iväg och hämta en jäkla massa mat i Ängelholm. Jossans pappa hade 50-års fest igår och jag, Jossan och Amanda fick vara lite servetriser osv. Det var as kul, äldre festar fan värre än oss haha. Runt 12-tiden började vi ta oss några glas själva, blev ganska sådär berusad hehe och halv 4 var vi färdigjobbade så jag och Filippa bestämde oss för att ta en liten utgång. Blev inte så mycket till utgång egentligen men vi fick i oss en fet kebab och somnade gott i alla fall hehe. Och idag vill jag gärna plocka ut mina ögon, dem gör ingen nytta alls.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0