lost it on the waygräver ner mig i världens bästa säng och hoppas på att det aldrig blir morgon. orkar inte skola. orkar inte allt jag har att göra. godnatt.

a way of life is to try living it

Varför blir vissa saker som dem blir? Varför är jag som jag är? Varför är livet så fucked up? Varför finns det inte svar på alla mina frågor? Varför ska jag snart ta studenten? Varför är jag så jävla skoltrött? Varför är jag less på livet? Varför älskar jag mitt liv ibland? Varför hänger saker och ting inte ihop? Varför är jag rädd? Varför stöter jag bort allt? Varför får jag inte den kärlek jag vill ha?
- Har jag alltid bara mig själv att skylla?

you will manage if you just try for a while

Såhär såg jag ut igår. Det blir fina bilder när det är mamma som fottar. haha. 

hon är förlorad fast ingen har vunnituttråkad på jobb... en timme kvar. vill bara hem och gosa. och tagga kvällen. och umgås med min mamma. idag känner jag stort behov av henne.

jag gillar inte propositioner i livet

Hej. Såhär såg jag ut igår. Hejdå.

let them realize their destinysåhär kan mat se ut. nu blev jag hungrig. lagat det själv också för den delen. ganska stolt.

hur många gånger kan man dö i ett liv

Min systers dundersöta hund!! Smälter lite. Fast den är sjukt jobbig ibland också. Och så heter den Sushi. Gillar inte när mina kompisar säger att dem ska äta Sushi. Gör ont i hjärtat då. Haha eller va.
 
Har totalt strejkat i mitt liv den senaste veckan. Vet att jag har så sjukt mycket att göra framöver att jag totalt vägrat att göra någonting, fast typ omedvetet. Har kunnat ligga i sängen och bara märka timmarna gå men verkligen inte orkat flytta på röven, hur mycket ja än anstränger hjärnan och tvingar mig själv upp, det har inte gått.
Imorgon blir det studentfirande, 90 dagar kvar. På fredag födelsedagsfirande. På Lördag födelsedagsfirande för Felle och Amanada. Varför ska vissa veckor vara så intensiva och andra inte? Kan inte livet spidas ut lite. Och igår firade vi andra amanda som fylle 19 bast med massa fika och onyttigheter. Gott.

RSS 2.0