hoppet sviker oss aldrig


Här har vi söta josefine, fikade igår och gick runt lite på stan och så. Gick ju även på öppet hus, vi tror det blir modern dans faktiskt haha. Rätt coolt om jag får säga det själv. Sen sov jag hos henne igår kväll också, sjukt kul hade vi haha..
Idag är jag dock inte på bästa mående, är lite förkyld och jäkla trött. Sitter just nu isängen med datorn iknäet och en varm kopp te, ska snart börja på en liten läxa vi har till på onsdag tror jag haha. see ya

när vinter isen ligger kvar kom ihåg mig då

Snart ska jag ner till stan för att träffa min jossan, vi ska på öppet hus på impuls hehe! Så får vi se vilken dans vi börjar på den här terminen.. Just nu gör michaels mamma pannkakor så det ska snart käkas med ommsorg hihi.

every day a star is born


TJA, rätt glad, mår rätt bra, rätt bra dag, rätt okej, rätt najs att sluta sådär kvart i elva och ha hela fredag framför sig som sedan har lördag och söndag som sin efterföljare. Ikväll ska jag spela match mot råå if, sen ska jag sussa hem till älskling hihi. Inte sett han på typ en vecka, besvärligt. Så det ska ju bli jääääätte härligt. Lördag återkommer jag till. ciao

vänder innan vi ens nått fram till slutet


Nu ska jag skynda mig till bussen för att kunna ta mig till skolan. Slutar kvart i elva idag, lyxigt!

vi alla trampar fel men du går snett hela tiden

Haha som ni märkt eller kanske inte, men det har inte ritkigt gått att kommentera. Var något fel, men nu är det fixat ifall ni hade tänkt dela med er lite snällhet till mig!
Drog på stan lite idag med jossan efter skolan och köpte jeans-skjorta, jävligt snygg måste jag säga. Själv köpte hon ascool ring när hon egentligen skulle köpa en stickad kofta, ja så kan det gå! jag själv skulle ju inte köpa något alls, utan spara på pengarna.. Nu ska jag skärpa mig har jag bestämt!

när mitt hjärta egentligen vill en helt annan väg

Så då var det fixat, visst är jag räsersnabb på att fixa design? Nä men detta var min gamla så hade redan alla koder och sånt skit. smart va?

i can't live without you


här sitter visst jag och dricker o'boy som är så jäkla gott. I totaly love it. Kan faktiskt till och med käka det rått, fast det var en hemlighet mellan mig och er.
Idag har jag paddlat kanot med alla ettor+tvåor. Verkligen jätte skoj när man har motving exakt hela vägen och är sisådär nära på att börja dö när man redan paddlat 2-3 timmar och vet att det är ca 45 minuter kvar. men yes! Vi kom fram iaf, jag är oskadd. Och det är ju rätt bra ändå. Imorgon börjar dem riktigsa lektionerna..

Just nu fick jag jätte lust att göra ny design så kanske ska fixa lite på det sen måste jag verkligen ta tag i mitt rum som just nu är 11e världskriget.

even if you fall apart i'm by your side


tja, dåligt uppdaterat igårkväll. Det gick jätte bra på min nya skola iaf. Och imorgoon ska vi paddla kanot wiho! haha.. Och snart ska jag iväg till skolan, fast har blivit klar typ helt i tid som jag aldrig annars brukar vara! bussen går nämligen om typ 25 minuter. Såå, vad gör man nu?

det är lätt att vara efterklok


tja nu drar jag till skulan ska bli spännande, ciao!

it wasn't me i swear

som sagt, tältade ju fredag-lördag och det va BÄST. Hade verkligen jätte mysigt och vi hittade på förbjudna saker också men det är en annan femma.. Bilder kommer så fort josefine lagt in dom hihi.
Och idag är då söndag och imorgon måndag, det betyder att idag är dagen innan skolan och sista dagen av sommarlovet och imorgon är skola och alltså inget sommarlov längre. både bra och dåligt på samma gång faktiskt.
Och.. jag håller på med en ny design. Får se om den ska användas eller om jag tar den förra jag hade, eller om jag gör en helt annan eller om jag bara BEHÅLLER DEN JAG HAR.

i will run away to the neverland

Har inget blogghumör alls nu. Men igår hade jag sjukt mysigt iaf! Shoppade så jäkla mycket grejer, kändes rätt skönt att få skämma bort sig själv lite faktiskt, men va helt slut sen. Och direkt när jag och älskling kom hem till han drog jag iväg till josefine. Så fixade vi himmelsrik mat, sjukt god va den! ni hittar recepet på hennes blogg HÄR. Sen drog vi till bion och såg vampyrer suger med Amanda, Nora och Michael också. Rolig va den ja! men den är väl som alla andra epic-filmer. Kan tycka att dom är lite väl grova ibland. Och har man inte sett twilight filmerna innan så rekomenderar jag nog inte den! För den är rätt osamanhängande haha..

is this the beginning



Kyss på armbågen, nu drar jag in till stan!

light up this dark place in your heart

Nyduschad efter att ha tränat denna kväll. Rätt lugn träning så ska inte klaga. Imorgonn ska jag upp tidigt och ta mig in till stan för att möta Michael, vi ska nämligen dra ut på väla hihi. Spännande vad jag får med mig hem av min lilla inköpslista.
Senare mot kvällen ska ett par stycken och jag på bio och se VAPMYRER SUGER. Som ska vara någon sorts parodi av twilight.  Verkar asrolig iaf. kuss!

from you we learned a lot of things


Detta klippet är dock en aning sent ute.. Men detta är en avslutningslåt utav mig och Cherie när vi slutade grundskolan. Vi gjorde om i'm yours till vår egen text så lyssna noga, det är texten som gör hela grejen!

look what i found in this small little town



Åh, kolla vad jag kom hem med! Att jobba typ hela sommarlovet det tjänar verlkigen till i slutändan! Detta känns så jäkla bra híhi. Ja ni ser ju själva viket kit jag komit hem med, i.d. bareMinerals smink. Både foundation och puder och borstar och allt. känns ju nästan som julafton det här..

a half billion trillion million times


Nu drar jag en snabbis-snabbis till stan för att inhandla en "liten" sak. Ni får se senare vad det är. puss :D

tell me would you kill to save for a life

Jag bara älskar denna dagen. Jag vetinte varför, den känns bara så jäkla bra. Och har varit så jäkla bra. Dagens låt är även denna nedanför, och det vet jag inte ens varför.


Save you - Simple Plan

something i can not forget

Min "lilla" inköps lista är färdig, och nja, den blev en aning lång. Satte även "låtsas" pris för att se på ett ungefär vad jag skulle hamna i. Ehe, det blev en del. Halv tusenlapp ungefär, svider en jävla. Man får hoppas det är myyyyycket billigare när det ska köpas hehe.
Så tror det blir väla onsdag kanske, och eftersom mitt skolkort börjat gälla idag så är det toppen! och visst är det fint? jag vet, riktigt fint!


här är gräset grönare på min sida


Sitter fortfarande nyvaken framför datan, även om jag så vaknade för typ ett bra tag sen..
Idag ska jag ta tag i saker. En sådan dag då Rebecka vill känna sig duktig. haha. OCH jag ska skriva upp värsta listan på saker som jag MÅSTE köpa. Skola snart, så måste inhandla en del saker. Har en litenliten känsla av att listan kommer bli way to long. Men vad gör man inte för sina pengar?!

how could it be so fucking wrong

Precis tröstat mig med en liten kladdkaka.. vet att ni också vill ha. Nu eller snart ska jag ut och gå en runda. Mysigt kvällsväder, så blir hund i koppel och musik i öronen.


det blir alltid så fel men ändå är det rätt


Varit med Emelie en stund idag, tänkte dra och bada för att det var så himla varmt ute, men när vi väl var där ångrade vi oss direkt. Sjukt kallt, så vi satt och snacka om allt och inget istället. Lika mysigt det också!
Kan berätta att jag har en fruktansvärd träingsverk sen igår också. Ont i rumpan när jag ska sitta också, inget vidare direkt. Men det var ändå sjukt kul hehe. Kan tänkas hända igen snarast.

hur vet man att man valt rätt


OneRepublic - Come home
En underbart mysig gammal låt som jag rotat fram igen. love

i scream it out loud

Ibland älskar jag regnet, älskar ljudet när regndropparna faller mot fönsterrutan. Men ibland flyger då tankarna aldelles för långt bort. Man tänker på sådant man inte borde tänka på och sedan blir allt bara fel. Man vet inte längre vad som är rätt eller fel. Eller varför man ens hamnat i dessa deprimerande tankar, och sedan är kvällen inget vidare..

saker som vi aldrig får svar på


love you gumman, du är så jäkla bra.

Nu har min lilla älskling varit hos mig några dagar och dags för han att åka hem snart, för själv ska jag snart ut på ridtur hehe. very exiting! Sedan får jag se vad som händer. ciao

vrider och vänder men det blir ändå detsamma

Hej hoj haj hij, och huj. Nyss hemkommen från en ultrajobbig träning och är för närvarande totalt sönderlsliten i kroppen. Om man då kan uttrycka sig med sådana ord. Nu bör jag hoppa in i duschen och få i mig mamsens goda mat sedan anländer Michael.
Var även på fest igår som jag nämde och fick med mig ett par bilder, och kom just på att jag aldrig la upp dom på datan, men det ska upp på bloggen ikväll, promise.

celebration with you


Såhääääääär söta är jag och Jossan idag! Utgång för oss snart, ska fixa det sista och sen är det byebye. Ni andra får ha en super kväll önskar jag och Jossan. pusss. ni får en till puss.

vi kan klättra livets våningar, föralltid stolta skåningar

HEMMA NU. Haft det sjukt mysigt, skulle kunnat varat lite längre bara hihi.. Men jag lovade ju att ni skulle få bli lite avundsjuka, så här kommer BILDBOMB! (kan tillkomma mer hädanefter)


Nere vid havet och checkar fina utsikter, här är det vi som är utsikten. Look how sweet!

Fortfarande på bryggan. Vår första tanke var att ha picknik här men den blev rätt så ändrad.

Kommit fram till vår fina sovplats, och här fikar vi wienerbullar, chokladbollar och multivitamin!

En lite närmare titt på två grymt bra tjejer

Jävligt söta Joanna och Hanna rider hest, hehe

The same thing with Louise och Amanda.

Här vandrar vi på stan och shoppar oss kläder och allt. Eller i detta ögonblicket posar vi..

stannat i någon gränd..

Här hittar Hanna någon ursnygg sjal, visar även ett annat sätt hur man kan bära en sådan

Käkar kvällsmat, grillad majs och kött med goda tillbehör, kan det bli bättre?

Här sitter vi inne i biosalongen och kollar wallanderfilmerna till klockan tre på natten, woho

Massa sköna fåtlöljer var det inne i biosalongen, det gillar vi!

Vårt sovrum, med en het bergssprängare och massa madrasser och skit huller och buller.

Day after visar Joanna skönhetssidan för alla, Hanna åt vänster diggar med

Skönheten igen då ja.

Inne på citadellet, där wallandersaker finns som används i filmerna, Kurt Wallanders dörr exempelvis

Inne där poliserna i wallanderfilmerna befinner sig, kontoren o.s.v


sättet du ler på



Hehe tjena. Här sitter jag och baddar såren i salt, nä snarare dricker kaffe och käkar ostfrullebulle. För snart ska jag iväg på läger i Ystad, kommer bli asmysigt hoppas jag! Ska försöka att inte glömma fotta så ni kan se hur kul vi har haft det och sen bli jätte avundsjuka. JÄTTE. ehe. puss!

vet inte hur jag ska tänka




Med detta utseende sticker jag nu iväg till jobbet. Hoppas fan tiden går snabbt för jag har ingen som helst lust att jobba idag.

less på allt, less på dig


Känner att det börjar bli lite tråkigt med bara texttexttext hela tiden hehe. Så här kom en ursnygg webcam-bild, nyligen tagen. Snällt av mig jag vet


can't keep it much longer

Jobbat hela dagen idag. Blir så trött på snobbiga människor, för de kan vara så jäkla snåla. Jaja, sista jobbdagen på söndag, fan vad skönt. Sen äntligen lite "lov" efter att ha jobbat i princip hela sommaren! En hel del pengar jag fått ihop faktiskt. Stör mig bara enormt på att vi 16åringar som gör minst lika bra jobb som en 18åring ska få så jäkla dålig lön i timmen. Vi hade ju inte behövt samma lön, men det behöver ju inte vara värsta skillnaden heller för den delen.
Imorgon jobbar jag en liten stund på förmiddagen sen ska jag dra in till älskling. Ska även kolla lite på escilscupen.. Har själv varit med där en gång och saknar det riktigt mycket faktiskt. Och förra året missade jag det pågrund av en jäkla knäskada. Korsbandet.. Men nu har jag äntligen kommit igång med fotbollen igen och säsongen har börjat tidigt i år!

jag kan inte skilja på rätt och fel

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Fick hem ny plattång idag på posten och även lite andra hårprodukter! Blir så glad varje gång man beställt något hihi. Sedan blev det bara ännu bättre, mamma kom hem med massa kropps-scrubs och krämer och sånt skoj. Älskar sånt. Men vill ju inte se ut som en apa. ha-ha.
Kan väl typ återkomma med hårprodukterna sen med lite resultat och så.

OCH så vill jag tacka för att min Josefine finns, she´s great!

ser bara murar av betong

Tjeeeena-a. Sitter här med mikaela eller michael med andra ord.. Han har tagit kontrollen och kollar något jävla skit program om hur man slåss. (fast det var rätt häftig, men ändå.)
Idag har jag jobbat hela dagen, som jag förmedlade igår också. Helt okej och så och även lite smått damp på vissa gäster, men jaja.
Rätt duktigt av mig att det är andra dagen jag upptaderar haha. Känner mig förjävla duktig. mycket imponerat. Ska försöka fortsätta så. (försöka.) Och så får Rebecka se vad som hittas på imorgon, något kul i hope, tillsammans med älskling. ciao


det är svårt att ta för givet efter allt besvär

HAJ SA KAPTEN KAJ. DIN BÅT DEN LÄCKA SA REBECKA. HA-HA.

Ikväll har alla säkert roat sig förjävla bra och gör nog fortfarande. Fest-i-val som det kallas / ferre. Själv jobbade man fram tills halv elva och tyckte det va lite försent att ta bussen när man då bor så NÄRA stan också..
Och jag har då inte alls sörjt nä, för jag roar mig själv, verkligen.

Jobb imorgon igen, hela daggen lååång. Sen är jag faktiskt ledig måndag-tisdag. YES. YES. OH YES. Nä, sen jobb onsdag-söndag igen. happ. Men sen är det nog slut. YEEEEES. Nä, sen does Rebecka not making money, and she is not so good in english too. She is talking some kind of svengelska to herself, and it does'nt sounds really good. So Rebecka think that she maybe have to go to sleep now so she don't make anything really stupid soon. But why are she going to do something stupid. Nä, ska nog sluta snacka engelska eller vad jag nu stavade för något.

JÄVLAR VILKET LÅNGT INLÄGG DET BLEV. (eller rätt hyfsat)


RSS 2.0