alla har rätt att tycka

Haha rätt kul att se hur min statistik sjunker för varje dag, kan ju bero på att jag uppdaterar så ofta ;)
Jag har alltid varit dålig på att hålla mig till saker, alltid. Ett rätt stort minus faktiskt. Jag typ börjar på något och håller mig till det typ en vecka sen orkar jag inte mer. Till exempel att jag bestämt mig för att börja träna, ja och sen går deet ju skit bra med det. hehe. Samma typ med bloggandet, men det är ju inte kul alltid. Fast måste faktiskt skärpa mig.
Och nu fick jag värsta rycket att jag vill göra om min blogg IGEN, döda mig. Får inte göra om den haha. Fast jag får byta till min gamla men det vill jag inte. ha


need somebody who can make me feel alright

I'm back from work! Det blev en stressig förmiddag/eftermiddag idag. Så ska snart in i duschen och sen träffa Emelie tror jag och relaxa haha. Ska kolla med henne om hon vill ta ett kvällsdopp :D Och som tur är så är jag ledig på lördag så ska partaja tror jag. Eller hitta på något annat skoj. Hatar att halva jordklotet "typ" är bortresta just nu.

mer fel ju mer du tänker


Förstår varför folk tycker jag är så jävla söt..
Tror jag ska ut och jogga en runda snart, känns som jag har varit liite för lat i sommar. haha. Imorgon blir det jobba hela förmiddagen/eftermiddagen sen får jag hoppas på att något kul väntar till kvällen.

i love to like it

Hemma från en dag i malmö med mamsen hihi. Köpt ny mobil, helt överlycklig! & en ny klocka, väska, smycken och några plagg. Det tjänar faktiskt till att sommarjobba ibland.. Känns så jävla bra haha. Så nu laddas min mobil förfullt och jag håller på att ladda ner ny och fräsch musik för att sedan lägga över. helt ok. Sen måste jag inom guldfynd och fixa min stackars nya lilla klocka, den är tyvärr lite för stor för mig så kan inte använda den ännu, poor me.
Haha och när vi skulle hem från malmö gick bilen typ sönder eller något så vi körde till verkstaden för att lämna in den där och vi fick värsta coola hyrbilen. haha.. rätt soft ändå.
förslag på bra låtar uppskattas !

att lova betyder inget bara ett dumt sätt att komma undan på

 
Min älskling är så jädra söt. Och jag älskar att se han le, så underbart. Men tyvärr är han borta på dumma gothia nu en hel vecka. fan vad jag saknar han. INTE KUL.  :( Fast jag har planerat lite skoj sen när han kommer hem. hihi. jag lovar jag ska inte va för gullig nu (a

fast han var inte modig nog och sen var hon borta

Känns som en bomb med "sluta blogga" kemikalier landat här. Nej, jag pallade inte längre ha min blogg så himla avancerad. Gjorde det jävligt enkelt nu. Tråkigt faktiskt, men när den här jävla bomben inte är ur vägen bytar jag tillbaks till den andra faktiskt. Just nu känns det bra såhär. Måste vara sjukt jobbigt att jag ändrar min design hela tiden. Hade jag tyckt iaf. ehe. Såhär blev det, och blir det "ett tag".

olala

blöö, kan inte hitta mitt blogghumör någonstans..

fågelmamma till sitt ägg: "nej nu får du ta och skärpa dig lillen, sådär kan du inte hålla på.. du måste tänka på framtiden.. vad har du egentligen tänkt bli när du blir stor?" ägget svarar: "hårdkokt"

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

come take my hand, come take my hand


hemma igen! Haft det jätte mysigt faktiskt, och fyfan vad varmt det har varit! typ 35-40 grader.. men nu ska jag ut och gå en runda puss.

they will never know who we are

Polen imorgon, det kallar vi semester hihi! chiao

RSS 2.0