give up the fight

Hello! Rebecka är arg på hennes internet just nu! och på sig själv också för att hon inte pluggat vilket va jätte viktigt idag.. får väl sitta upp lite längre ikväll då. Ser i alla fall framemot spexfoto på onsdag hihi!


and i will be your memories


dansuppvisning avklarad och för övrigt suger livet jävligt hårt ibland.

i never thought you can love someone that much


Nu ska jag snart in till stan för att sedan ha dansuppvisning!! Ni får gärna komma och kolla hihi. Sundspärlan halv 3 och det kostar lite också. puss! Nu blev jag lite nervös bara för jag sa så. nej kom inte ehe.

river flows into you

jaha tja, skulle bara meddela att jag mår kanon

det är svårt att låta bli när man väl har börjat

Kollade igenom min blogg, och såg typ att jag har värsta bildbloggen haha.. men är faktiskt rätt tråkigt när man bara skriver massa texttexttext hela tiden.
Idag har jag inte gjort ett skit typ. Haft studiedag så har sovit en massa hehe. & imorgon ska jag in till stan fixa en massa skit och sen kolla rockkonsert på the tivoli! ska bli sjukt skoj faktiskt.
OJ vad roligt inlägg. puss.

stanna tiden för jag har aldrig mått bättre


Hahahahahah fyfan, har aldrig sätt min pojkvän sötare! Hon åt vänster är det. Kan typ inte sluta skratta, hahah.. jag dör av skratt, på riktigt !

när vindarna vänder



Haha hade bara lite allmänt kul i photoshop..

vi har blivit som dem som man aldrig får bli


Hemma från en riktigt lyckad lärarmiddag hihi! Valde tema "tvärtom" alltså skulle manns-lärarna klä ut sig till tjejer och tvärtom för kvinno-lärarna. hehe. Orkar inte ta mer just nu, men allt blev toppen helt enkelt! Kommer fler bilder senare plus ett eller flera filmklipp på vår underhållning haha! puss.

when you have the chance just look around


Har aldrig förstått mig på hög-midja.. Själv passar jag inte alls i det, eller känner mig obekväm. Dock kan det vara riktigt fint på vissa faktiskt. Och sen är ju detta inte riktigt min klädstil, en smaksak helt enkelt.
Vad tycker du om hög-midja?

we will remember all the good times


Precis hemkommen från fotbollsträningen! kan ju meddela att jag verkligen inte ser så lika fräsch ut som jag gör på bilden här ovanför. Är en liten lökis just nu. och ska in i duschen med detsamma
Imorgon ska dom flesta på skolan iväg på fotbollsturnering och jag fick inte följa med när jag har varit med och hjälpt till att fixa detta as mycet?! Ibland blir man bara lite sur. Jaja, men blir väl antagligen chill i skolan eftersom få är kvar. Sen framemot kvällen ska vi ha middag för lärarna. Ska bli riktigt mysigt, sorgligt nog kommer man kanske känna av mer att detta är slutet av allt, sen blir det aldrig ROLIGA lektioner med dom igen..

not really myself tonight

Haha, inspekterade min lilla dator lite idag.. så märkte jag att sånt plastskydd fortfarande satt kvar över webbcamen och jag har ändå haft min data ett väldigt bra tag haha. Och plötsligt när jag tog bort det blev camen mycket bättre, så himla typiskt.

Fick lust att skriva massor idag.. Men jag vet att verkligen ingen kommer att läsa det. Your problem, för ibland är det faktiskt skönt att skriva av sig, vare sig någon läser det eller inte! Dock vet jag inte vad jag ska skriva. haha.
Sjukt att det är endast fyra veckor kvar tills sommarlovet och cirka 20 skoldagar.. Sen börjar jag gymnasiet, jag vet liksom inte hur jag ska ta det? Jag menar, det ska ju bli så jävla kul att börja ny skola, komma tillbaka till helsingborg, träffa nya människor osv. Men samtidigt är det ju så jävla sorgligt att man plötsligt ska lämna grundskolan, alla småpluttar hehe. Och alla vänner. Jätte konstig känsla, känns typ som att man ska bli "vuxen" nu. Grundskolan har man gått hela 9 jävla år, och nu ska vi (äntligen) lämna den, börja plugga med det vi vill och ja. Det slog mig för någon dag sen när jag tänkte för mig själv "börja plugga med de man vill", jaha ja, jag valde samhälle. Inte särkilt mycket skillnad, är det egentligen de jag vill fortsätta med? Huh, jag vet i alla fall vad jag vill göra efter gymnasiet! Ta sabbats år (hur det nu stavas) och flytta till Thailand och bli bartender för ett år, hehe. min dröm det. Sen får vi ju se vad det blir av det!
Men nu är klockan mycket,  behöver plugga en del. Försöka ta sig igenom det sista nu, sen är det förståss sommarlov och slut på lilla grundskolan! :D

maybe i'm crazy


här är bild på min "byggardräkt" haha! skitdålig bild jag vet, men nu ser ni alla fall på ett ungefär hur den ser ut! och jag ångrade mig med klänningnen, vill inte visa den förrän jag ska använda den på balen hihi. så ni får hålla ut tills dess :)

I want it so bad


Jag och älskling sen i somras hihi. fan jag får typ spel på vädret snart..

och idag vet man absolut inte vad man ska göra? skitskitskit väder..
Köpte dock bal/sommaravslutningsklänning igår!! ska fixa bild på den senare. Sen köpte jag någon as häftig dress, vet inte vad jag ska kalla den haha.. Den är svart och "linnet" och "shortsen" sitter ihop, typ som en byggardräkt hehe =)

jag är så lycklig med dig baby


Haft super mysigt idag med michael och hoppas han stannar till Fredag hihi. För då ska jag in till stan med mamsen och köpa balklänning !!
Nu väntar min lilla älskling på mig, han vill vi ska kolla Champions League så då ställer jag ju upp på det hehe.
& kul att vi har värsta skit-vädret här i skåne. bläddrade förbi väderrapporten innan när vi kollade tv och typ lördag ska det va upp i och med 23 GRADER RUNT STOCKHOLM. OCH HÄR I SKÅNE SKA DET VARA TYP 13 OCH REGN :| wtf?!

fast du inte kan förstå


Fanns inga fler bilder sen melodifestivalen, men här har ni klippet från när jag (toker) och Joanna (trötter) dansar hehe! Dock är inte disneydansen med..

you have no excuse


Min älskade biljett till lasse i sommar hihi. stor puss!
För övrigt så dunkar mitt huvud just nu av smärta och jag tror jag ska sova en stund, sen är det träning som gäller.

något som inte känns som mitt


Melodifestivalen avklarat! Enda bilden, ska fixa fler sen om ngn har haha! Sen ska ni självklart få se när jag (toker) och Joanna (trötter) kör vår ultimata dans haha! lite synd dock att det som skulle filmas inte kom på film..

är det du som får mig att skratta


Delar med mig utav min fest lista på spotify!

Har nyss varit duktig och tränat lite hihi. Det lockar ju ganska mycket med snygg kropp till härlig sommar visst? Så får träna bort min tjockis mage från vintern. Dock är jag inte bra på att hålla igång träning och sånt. får se hur det går.

so damn beautiful


Fixat och donat hela dagen idag i skolan! Nämligen melodifestivalen imorgon för småskitarna hihi!
Ska bli skoj, själv ska man vara toker och försöka underhålla småttingarna!
Kanske får ni se vårt resultat av melodifestivalen imorgon på bloggen, puss.

vad vore jag utan dina andetag


11 Månader idag med bästa pojkvännen i världen!! Fan vad jag älskar dig Michael ♥

i'm on my mission

ja ni ser ju själva vad som hände med min blogg.. Vet inte om jag gillar det, men jag behövde en förändring ;)

tell me, tell me, tell what you say


Har varit så jävla uttråkad hela dagen och suttit och lyssnat på hela min fest-lista på spotify.
TIPS, GÖR INTE DET. därför man blir så jävla festsugen och vet inte vad man ska ta sig till hahaha.


try to do it like a woman












förlåt för dålig kvalité haha, alla bilder är nämligen tagna med mobilen..
Riktigt rolig kväll igår måste jag säga! Tack alla söta JIF:are för det!

when you loose what you want


Jag har inte längre kraften för jag gav bort allt för någon annan. och jag kämpar och jag kämpar men kommer knappt halvvägs när det redan gått för lång tid. Men jag står upp och jag andas, jag är inte nere på botten och gråter utan pauser. Jag försöker och det är i alla fall något.

you just keep coming around


Hihi min och michaels supergoda mat som vi lagade alldeles själva (a
Nu ska jag fixa mig och om en timme ska jag iväg på någon mysig restaurang med hela laget! Så hinner väl inte få ut så mycket mer, puss!

afraid to loose control







Tack för en trevlig kväll mina sötnosar!
Nu ska jag och michael bums i säng för vi ska upp KLOCKAN 7, usch hur ska det gå..

that sounds pretty good


såååååå söt så.

jag blir så SUR SUR SUR SUR SUR. Helt allra sista avsnittet av ANDNRA AVENYN idag. fan. älskar det programet och idag är allra sista, sen kommer dom aldrig visa det igen. nästan lite gråtfärdig nu. åh.

igen, igen och igen och en gång till


hur ska jag få ut priset på en halv lök? åh orkar inte. Ska göra ett recept till hemkunskapen för två pers och får ENDAST använda oss av 35kr. ligger redan uppe i 38 kr, har nu fått låtsas att potatisen väger lite mindre hehe.

Nationella gick för mig idag: INTE OK. Jag menar laborationen gick ju helt åt skogen. åhja läraren blev sur för jag inte läste instruktionerna först INNAN jag började hälla i massa grejer..

I will never be the same again

Timbaland – If We Ever Meet Again - International Radio Edit on spotify.
Vet inte vad som får mig att älska denna låten. Kanske är det texten, som gör att jag fastnat så för den..

Man brukar ju säga att en låt som man själv tycker är bra men kanske ingen annan kan bero på att texten stämmer in så himla mycket på en själv, efter vad som har hänt eller vad man går igenom nu.

so pretty so smart, what a shame


Bild för ungefär exakt ett år sedan, och kolla hur lite kläder jag hade.. Kolla hur solen sken.. Kanske berodde på att det va jäkla varmt då!! & nu går man NÄSTAN fortfarande med vinterjacka. inte kul.
För övrigt, nationella imorgon i KEMI. åh de ämnet jag typ hatar mest utav allt. i wish my self VERY good luck.

 


jag blir så äcklad och jag vill bara bort

 
Hehe blev klar med min klänning i slöjden idag, och såhär blev resultatet.. Inte snygg men OK. Blev inte så värst nöjd och som med alla andra saker jag gjort i slöjden kommer den säkert ligga och skräpa i garderoben haha!

tusenhundramiljonerfemtioelva vägar


Äntligen färdiga med vårt ultimata grupparbete! tog oss tre timmar idag att göra färdigt det sista..
Usch och jag har ännuännuännu mer plugg som väntar. jag svimmar fan snart.
Kan inte bestämma mig om jag ska sova en timme nu, och sen sitta och plugga som in i helvete eller plugga nu och sen lägga mig tidigare.. för är så jävla trött.

they don't really care about us


Idag har jag jobbat fyra timmar och tjänat pengar hihi! Sedan har jag tillbringat resten av dagen i myspyskläder och pluggat satan i det. Men fan vad jag känner mig duktig just nu! Har dock pregat i mig pizza och massa choklad hehe, men det får man lov när man varit såhär duktig ;$

Håller på med en liten renovering av bloggen också, får se när den kommer upp haha! Kommer ta ett tag för vill göra det super bra och använda mina superförmågor haha.

BTW! har ingen aning om vems tröjan är som jag har på mig på bilden, hör av dig till mig om det är din. :)

RSS 2.0