put some magic in my world


Åh snygg bild. Morgonpigg!
Har aldrig någonsing uppdaterat en morgon innan skolan?! Men så kände jag idag, lite smått ångest inför mitt historiaprov idag.. Men need to dricka upp min o'boy nu sen ska jag (som vanligt) springa til bussen, puss!

how great escape you've made


Hemma efter en superskön påskhelg som firades med Rasmus familj. Ikväll ska det grillas med mamma och några gäster. Så himla skönt lov, finns inte en enda chans att jag drar tillbaka till skolan, vill inte, vill inte, vill inte!! 

forget that shit 'couse it's just shit



På tiden att jag börjar blogga igen tror jag! För min dåliga uppdatering fick ni dessa ursöta bilderna på min little sister.

Har varit så sinnes skönt med lov, vill verkligen inte tillbaka till skolan!! En veckas lov till hade inte suttit fel, men nä, istället är det skola och en jäkla massa plugg. Fast å andra sidan, snart är det sommaaaaaar, rätt gött ändå.
Annan sak som är rätt gött är att jag typ tar lov typ 1a Juni typ, asså tyyyyp. TYP en månad kvar!!!
Nu blev ni säkert jätte nyfikna varför detta? Jo, jag ska iväg på sån mysig, romantisk resa till Grekland den sjunde och däremellen 1a och 7e juni så har vår skola massa lovdagar. Ja jag vet, helt underbart. Nä det är lugnt, du ska inte va avundsjuk! :)

PÅSK
Hörde precis på radion att det gick en naken påskkärring med blommig hatt, rullator med kvast å fjädrar och systempåse på motorvägen.
Vill du att jag ska hämta dig?

welcome to a world full of black


Äntligen färdiga med FN-rollspelet, sjukt skönt. Fast det var rätt roligt faktiskt! Men jäklar vilken lättnad nu måste jag säga. Fast å andra sidan inte, har massa prov nästa vecka.
Tur iallafall att Bella ska ha en mysig liten middag på lördag där vi ska tillbringa kvällen och sedan vidare mot festligheter. Ser framemot det.
Imorgon ska jag och Rasmus betala vår resa som vi fixade förra veckan, awesome!

how can you walk with your head held high


Denna vackra bild togs förra helgen faktiskt, när vi vann med 6-4 mot skälderviken. Jag gjorde två av målen, rätt stolt faktiskt (a). Nu drar jag och mitt fina lag iväg.. Får önska oss lycka till och sånt.

turning one year older and so much cooler



Om ingen missat, så är det min födelsedag idag!!! seventeen typ.
Känns faktiskt inget särskilt, förutom att man blir påmmind om det på facebook var 5:e minut haha. sweet.
Ska spela match idag på min födelsedag så får hoppas vi vinner, får bli min lilla present. Sen direkt efter ska jag till älskling, vill egentligen dit nu direkt, dit hela tiden.

RSS 2.0