mitt hjärta är låst och du har nyckeln

Packat färdigt min väska nu för imorgon ska jag vara i stan ända till tio på kvällen.. nämligen min första basketträning/provdag, sjukt. Med mina mjukiskläder beger jag mig nu till sängs för är så himla trött och ska ju gå upp pisstidigt precis som alla andra dagar.

PS. Kollade precis runt lite för att hitta lite inspiration till mitt inlägg så under min säng skymtar jag något jeansaktigt, mina JEANSSHORTS såklart!! Har letat efter dem ett bra tag och har inte förstått vart dem tagit vägen. Lycka.

you gave me this empty piece of paper

Hehe, lagt i ordning outfits till två dagar. Tönt jag är. Fast tänk ändå känslan när du vaknar upp på morgonen och bara behöver sätta på dig kläder utan att tänka!!

Var hos tandläkaren idag efter skolan. Fy som jag hatar tandläkare. Speciellt hon jag hade idag. Värsta mesig, vågade knappt prata med mig och när hon behövde säga något fnissade hon astöntigt. Dem ska ju liksom ändå vara framåt och inbjudande. Minus åt tandläkare överhuvudtaget.

han stod gömd under taken

Köpte nya skor när jag var på väla i fredags. Från Scorett. Och jag älskar dom.

Igår jobbade jag från cirka fem till halv två på natten, japp. Det var ett bröllop som var arrangerat så det var en del att göra och fy så trött jag blev. (Fick med mig en liten positiv sak också, kan berätta om det sen när jag vet att det är helt säkert) Jag fick min sömn iaf och nu är jag pigg och glad. Ska iväg med mamma till en liten loppis vilken minut som helst och sen ska jag hem och plugga lite tror jag.

down the road in the sunset sky

Jag och Bella idag i skolan. Söda.

På något sätt känns det jäkligt bra med riktiga lektioner. Typ taggad på att börja plugga och få göra bra ifrån mig. Positivt ändå att det känns så nu haha.

Just för tillfället är jag rätt trött, har yrat runt på väla med älsklinf sen klockan typ halv ett och NU är jag hemma... Väla är sjukt snyggt nu. Känns bara inte som att man är hemma, känns mer som att man typ strossar runt på något köpcenter i Stockholm och sen kommer man in i gamla delen och då blir det värsta mindfuck. Sjukt. Dessutom känns väla mycket mindre (???).

Nu ska jag i alla fall försöka ta en snabb powernap för ska snart iväg igen på födelsedagskalas. Livet är jobbigt.

i want to stay in my own quiet world

Min egen-gjorda nyckelhängare hehe. Från början var det ett halsband som min syster hade gjort men så tyckte jag att det var lite snyggare att sätta på nycklarna. Ganska snyggt faktiskt.

Today: Skolan började på riktigt. Helt okej, vårt torsdags-schema är liksom rätt chill.
Check: Fixat så att jag och Johanna ska testa basket på tisdag hehe.... nervöst!
Tonight: Ta det förjävla lugnt och njuta av att läxorna inte har börjat ännu.
Tomorrow: Typ sola solarium efter att vi slutat TJUGO I ELVA för att min färg.. försvinner.. fläckig.. Sen på 18-årsfest med älskling.

even if it's just for the day

Me and my lovley friends idag i skolan. Dödstrött idag och såhär trött kommer jag vara alla andra jäkla dagar jag kommer stiga upp de resterande dagarna av denna terminen.. och nästa.. TREVLIGT.
Inget vettigt alls gjort idag. Kollade dock lite rundor på internet om basketlag hehe. Ska nog börja igen. (senast jag spelade var för typ fem år sedan om inte mer) ((hehe)). Men en provdag skulle ju faktiskt inte sitta helt fel.

i just can't get enough

Nu drar jag i min fina outfit. Imorgon skola. Blä. Tur man har sin pojkvän då.

allting har ett slut även det vackra

Kenza.. Verkligen söt i verkligheten också!
Jag och Andreas.. Mja inte världens bästa bild. (bella var lite darrig hihi.)
Först skola med någon jävla "tipsrunda" typ. Det var väl helt okej, sen efter det skyndade Bella, Johanna och jag oss till Väla för en casting. Liten modelldröm ploppade upp i mitt huvud. Det var kul, men rätt omöjigt. Trodde inte jag skulle gå vidare, absolut inte, men ändå så hoppas man ju alltid. Blev iaf fett glad för de som gick vidare. Värsta Empatin.

Nu är jag iaf dödstrött och skulle kunna somna vilken minut som helst, ligger i onepiece-dräkt och väntar på att klockan ska bli halv nio för då ska jag ta bussen till älskling. Näääästan bud på att åka i min onepiece.

Jag föll innan jag tog steget

Första skoldagen avklarad då.. Började tolv och slutade halv ett, asså fyfan vad jobbigt det var. Värsta lektionerna och sånt. Haha ja. Ironi. Ha-ha.

Tog en fika med alla tjejer efteråt och satt och snackade i typ två timmar innan vi kom på att det var rätt kallt att sitta ute i skuggan på en uteservering. Men mysigt var det allt. Vi har inskolning fram till på torsdag så det är rätt chill. Nya ettorna - oh vilka lammkött. HAHA.

Ja och jag har ju glömt bertta om Grekland. Men det kommer! Ska tjata lite på Jossan också så att jag får bilderna. Så att ni verkligen ser hur bra vi har haft det hehe.

60 minuter är 1 timme

Fixade mina naglar igår hehe.. Ändå rätt coolt nu när man ska iväg till Grekland och bli brun! Är hemma hos jossan nu och taggar Grekland med Harry Potter filmer haha. Klockan två kör vi tyvärr hemifrån.. ÅÅÅÅÅH.

We're far from home, it's for the better. What we dream is all that matters. We're on our way, GREECE.

we're far from home it's for the better

Hehe.. Ja nu står jag redo med packning och hela köret. Ska förbi älskling en sväng och säga hejdå och lite sånt innan jag beger mig mot Josefine. Fy så bra det känns. Och jag hoppas faktiskt att ni får lite sol här hemma också, sjukt deprimerande med sånt här väder och jag ska ju dessutom ta med lite hem från Grekland!

Du säger du älskar mig du säger du kan falla för mig

Det är faktiskt helt okej att min mobil går sönder när jag behöver mina pengar som mest.... NOT. Tror det får bli en iphone nu i så fall, fast egentligen vill jag inte. Älskar knapptelefoner men liksom om jag ändå ska ha en ny nu och typ hela världen har iphone (och dom är ju asbra) så känns den lite som att jag måste fixa en sådan ändå. Lite skeptisk för måste betala abonemang och sånt själv och jag är ju inte världens rikaste, får ju liksom studiebidrag i månaden och ja...

tusentals stjärnor bara för dig

Hann inte med någon snyggare bild igår innan jag skulle iväg så fick bli en grisbild. Hade väldigt trevligt igår måste jag säga. Inte lika trevligt idag. Jobbade från tolv till halv elva och ville nästan skjuta mig under lunchrusningen. Hade verkligen inte hunnit piggna till, försökte med kaffe, värktabletter, iskallt vatten men icke att något funkade. Kvällen gick i alla fall bättre så nu ska jag snart gå och lägga mig och sova gott. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag och älskling nämligen iväg och mysa i en liten stuga i skogen.

we dont have no money no

Jag vet.. SJUKT snygga ändå.. Grrr. Cykeln längst ner är ju dock coolast. Kär. Nu ska jag iaf försöka ta mig en snabb dusch med mina värkande rygg, sen ska jag iväg till älskling. Ska nog förbi en klasskompis snabbt också. HEJDÅ

cant take this step without holding your hand

För att cambilder är så fina så fick dem fylla ut ett tråkigt inlägg. Hatar blogg utan bilder. Har typ storstädat imorse och nu måste jag springa till jobbet. Har cykeln på jobbet så får sorgligt nog gå..... But to night I wil have some little bit fun. Pojkvännen har bjudit med mig på något poolparty så ska nog bli kul. HEJDÅ

livet är som en lekstuga

JAG-ÄR-DÖD. Nä, men nätan. Jobbat tio timmar tre dagar i rad nu, en aning slut faktiskt och när det är resturang jobb där man ska servera och hålla på en hel dag ja då värker det en aning. Slutade dock runt åtta igår så stack till en tjejkompis och tog det lugnt, sov där och hade nära till jobb. Ikväll tog jag ett kvällsdopp efter jobb. kallt? svar JA. Fast ändå... skönt på något sätt. Ellä? hehe. Sen har jag en SKIT snygg cykel gjord som jag ska fotta och lägga upp senare, eller har två cyklar.. Asså verkligen asballa. Det ni.

OCH fröken jag kanske flyttar in till stan i början av september, fyfan vad skönt.

trampar i aska efter allt som brunnit ner

lj
Kul typ strålande solsken idag och jag ska jobba exakt hela dagen..... Äh, ska ju till Grekland nästa veka, chill. Nu måste jag rusa, hinna slänga i mig lite kaffe så jag blir pigg också. ses när vi ses

stackars hon som aldrig bryr sig

Laddar upp denna bilden för att jag är lite smått stolt över mig själv som lyckas göra denna fina volt. Nästan så att jag skryter lite. Bara lite. Be mig inte göra den igen, jag vet faktistk inte ritkigt hur det gick till haha. Eller berusad?

vill ha dig här på riktigt i natt

Sitter här framför datorn i onepice-dräkt jäkla skönt. Smått ångest idag, vet inte varför. Hatar när man har sån dålig känsla i kroppen, när allt bara känns så jäkla dåligt. Jag vet ju att jag har det bra. Ibland kan jag undra i flera timmar om jag gör saker och ting rätt här i livet. Och så har jag suttit och lyssnat på den "what are words" med Chris Medina hela dagen typ och sörjt för honom. Emo-rebecka. Ibland orkar man bara inte vara stark.

Jobbar hela veckan japp. Imorgon blir en heldag typ nio timmar, men pengar är ju inte helt fel. Inte när man ska iväg på sssemester snart. Längtar till helgen. Bra att ha saker att se fram emot. hejdå.

RSS 2.0