jag vet vad som måste göras, ändå ligger jag kvar här

Lucia idag dårå. Mysigt... Tog dock ingen bild på det, sad.
Vad gör jag nu? Inte plugg iaf.. eller...? Prov imorgon, fml. Har inget mer att säga.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Såhär ser jag ut idag efter ett trevligt och lyckat julbord igårkväll följt av lite party hos bästis. Svintrött och ska snart iväg och spela match, jävligt passande ju... Vår sista också för säsongen, och vi är kind of seriesegrare. Gott.

Jag gråter mig inte till sömns för att jag vill, det är inte meningen, det funkade bara inte

sing along to my stereo weho

Fina vänner jag har. Man ska lära sig uppskatta det man har, bara så att ni vet det.

Åh så jävla arg idag, förutom att jag förstår matten någorlunda och hoppas innerligt att det kommer gå bra imorgon, så tänkte jag då att jag skulle lag mat till min syster idag, vilket jag också gjorde.... men det gick åt helvete, fyfan vad äckligt, vill bara spotta ut allt jag åt. åh vad jag suger, brukar ju bli bra. Hon kommer hem vid åtta i alla fall så tänker inte säga något haha. Hon får äta det, för det ser ändå rätt fräscht ut om man kolllar på det. så.

Ska till träningen när som men orkar verkligen inte idag och känner att det skulle vara helt ok att plugga lite mer matte. men...

vad ska jag kämpa för när du inte vill gå vidare


Julavslutning... ellä?
Jag är för trött, för allt, på allt. Jag är smart det vet jag, sitter och pluggar till nationella matte B som vi har på fredag, hur kul är det när man inte förstår ett PISS eller varken orkar. Efter nationella har vi bara 2 prov kvar, wiho.

Saknar min julkalender hemma hos min syster (I'll come tomorrow sweetie!!) eh. Ska äta mina lucklor som jag har glömt att öppna imorgon + räkna matte HELA DAGEN. Till och med att 2 lektioner går bort imorogn pågrund av att vi ska få öva till provet, krydd.

blunda utan att tänka och följ dit du går


Damn vad tråkigt med cambild.. så får det bli. Jag sitter just nu och dagdrömmer om olika resor till nästa sommar, forever alone. Liksom bara December...... Jaja, jag har goda planer i alla fall och att drömma ska inte underskattas. Bara fruktar att börja plugga till mitt prov imorgon, så mycket roligare att checka nattlivet på youtube i Ayia Napa och Kos och så vidare. SHIT

stay even if I don't want you
is it just a comfortable thing?


ta mig tillbaka till sommaren? pls

Var på "Get Up" igår med bästis (gratis frukost + föreläsning, mycket inspirerande) och sen begav jag mig hemåt och lite sådär.. Sen framot kvällen susade jag hem till Rasmus. Idag måste jag p l u g g a.... döda mig. Har i alla fall precis övningskört. gick ju bra. eh.

there's a reason i'm the king of the castle


Ändå skönt att sluta halv elva på en fredag, komma hem, käka nudlar och nu › sova!! Måste egentligen plugga, men har så jävla lite lust till det. Föresten, jag fick MVG på mitt ekonomiprov!!!! Så jävla gött. I alla fall, bör sova lite nu och sen ska jag träffa Sonja. Wi.

kill everybody in the world

Mums, en kopp kaffe + nutellamackor sitter fint efter skolan. Plugget blir lite roligare också!

Nu ska jag hjälpa syster min med matlagning till hela familjen, fint ska det va. Träning efter det och sen bums i sängen, jag är svintrött. Har i alla fall sovmorgon eftersom jag numera sover i Helsingborg!! imorgon blir det kaos, kind of.

RSS 2.0