-

När allt gått för långt?

det var du som gick och aldrig kom tillbaks

Me and Johanna. På väla. Igår. Skoja. I måndags menade jag. Haha.
Idag har jag solat solarium och sprayat med lite brun-utan-sol också, hoppas fan inte jag blir fläckig då vettigud vad jag gör. Lite hopp om att jag blir burn till imorgon hehe... Vad händer imorgon?? Svar: Campeons insparksfest. Det e fett. Blir maskerad och har rätt coola planer på vad jag ska klä ut mig till. Spännande och se vad de små lammen har för sig! Jajajajj, ciao!

ska vi springa ifatt tillsammans?

Här är lite bilder efter kalaset igår. Emmy älskar sin igelkotte-nalle som hon fick i födelsedagspresent, kunde inte få med det på bild men tänk er en liten bebis som kramar om en nalle som är nästan större än hon själv och så ser man i hennes ögon hur mycket hon tycker om den! Gulligt som fan.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt plugg innan jag går och lägger mig. Är helt slut, jag förstår inte varför?!

börjar bli less på det här, på dig, på det

Hade inte så mycket för mig idag så gjorde om ett vanligt svart, äckligt, gammalt H&M linne.. Inspiration ifrån My's blogg. Den blev faktikt rätt cool... Frågan är ju bara om jag vågar använda den.. Egengjorda saker brukar ligga och skräpa i garderoben..

Igår firade vi lillasyster här hemma som fyllde 1 år. När kvällen var slut fick jag skjuts av några som skulle hem och hoppade av hos Rasmus. Blev inte så mycket Rasmus eftersom han skulle iväg halv 8 imorse.. Kul. Lägger upp lite bilder ikväll sen igår också.

i like to disco baby

Vart på kullaberg idag då och här har ni mina små söta cheyer på bild. Dock typ innan vi börjat gå, helt lökiga och leriga och allt när vi var färdiga. Uppfriskande runda, kul att vandra, eller va? Kan ju säga att vi var smarta som hade stövlar och lökiskläder, var ju någon jävel som hade VITA och NYA converse (ni kan ju själv tänka er skog och lera) och sen någon jävel som sprack sina JEANS. Då undrar man hur man tänkte innan man drog på FRILUFTSDAG när alla vädernyheter sagt att det ska regna som FAAN. Drömde man om Afrika eller? Och extra cred åt alla som halkade och trillade i leran. Tjoho.

och när jag vände mig om kunde jag inte gå tillbaka

Bild sen förra veckan när vi fikade med ettorna.. Så seg med att lägga upp, har massvis av bilder jag vill dela med mig av men nu hamnar allt efter ju. Jaja.
Idag är jag extremt förkyld och vill bara sovasovasova och imorgon ska vi gå på kullaberg hela dagen, YEY. Ska i alla fall ta det lugnt ikväll och försöka lägga mig TIDIGT. Ska dra mig mot ica alldeles strax för inköp av en liten matsäck och godis hehe.

jag hatar när jag inte vet

Fullt upp hela veckan och har varit så jäääkla trött. Död med andra ord. Kort om veckan som gått:

Tisdag: Min första basketträning. Askul och tror jag kommer att fortsätta. Dock var träningen riktigt jobbig men jag älskar det. Hatar när allt ska vara mesigt bara för att man är tjej.

Onsdag: På väla med Johanna och Bella. Beställde glass på Mc Donald's och beställde glass på Pistasia. Så tjocka. Dirr när jag kom hem somnade jag typ en timme, vaknade vid nio och hade massvis att göra så fick tvinga mig själv upp även om jag lika bra hade kunnat sova resterande timmar av natten.

Torsdag: Min andra basketträning. Inte lika roligt, tror det var för att hallen var så jäkla dassig. Annars ett extra plus till efter träningen. Jag och Johanna stod nämligen och väntade på bussen och under tiden spelade vi typ lite basket med varandra. Förbi oss går flera klungor studenter med utklädnan för fest. Så plötsligt kommer två killar (lite berusade) och han ena ber mig passa bollen. Jag satsar för fullt och tänker "nu jävlar ska jag passa riktigt snyggt" så träffar bollen rakt i hans huvud. Nog roligaste på länge. Tur han var berusad annars hade jag skämts.

Fredag: Krök hos Alice, sjuk kväll. Åkte hem med Rasmus och sov där. Bilder: (två bilder tog sån tid att ladda..)

Lördag: Jobbade från halv fem till cirka tio sen dirr hem och somnade så trött jag var.

Söndag: Vaknade ca elva, en minut efter ringer min chef och ber mig komma och jobba. ehe. Så idag har jag jobbat från tolv till typ fem och nu sitter jag här och har inte gjort något vettigt alls. Orkar inte göra något.

RSS 2.0