Jag vill ändå fast jag inte vill


Jag är ju inte så glad direkt....

Hade sjukt bråttom till bussen imorse och utan att jag visste om det så hade mobilen glidit ur fickan, men jag hörde inte att jag hade tappat den (förmodar att jag hade tappat den i gräset) så jag forsatte springa till bussen, hoppar på och sätter mig ner. Ska ta upp mobilen ur fickan, ingenting där, panik... Rotar igenom mina väskor och förstår plötsligt att jag måste ha tappat mobilen så jag rusar fram till busschauffören och ber han släppa av mig (ja nu har ju han förstås kommit en bra jävla bit) Så hoppar av mitt bland åkrar (bor ju lite sådär på landet) och springer tillbaka, märker att jag är rätt långt hemifrån så slutar springa och går istället... När jag kommit tillbaka ser jag en man ta upp mobilen och gå till sin granne, trodde först det var hans egen så fortsätter gå. Så hör jag han säga "jag hittade den här på marken, den är "lite" sönder.." och jag bara skriker, nästan iaf "DET ÄR MIN" haha. kul. "Ja jag hittade den här precis vid min bil (två bilar står alltid parkerade på en grästmatta utanför mitt hus, den ena var borta och bara hans kvar) så tog upp den så att ingen skulle köra över den eller trampa på den" sa snubben. Ja vilken tur att du gjorde det. Fast SYND den ena bilen har ju redan kört över. Jävla skit.

Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden och göra om hela min morgon. Åh. Men tänk om jag kommit på senare att jag tappat min mobil så bussen hade kört ännu längre, då hade jag inte kunnat be han stanna för att det skulle vara för långt att gå och sen skulle det bli ett helvete att hitta min mobil (eftersom han tagit upp den och var påväg in med den) Skulle säga tur i oturen?!
Roligt ändå att det faktiskt var för långt där han släppte av mig nu också, men vad gör man inte för sin mobil? Sprang säkert 1 km + ytterligare 1 km gåendes...

Det värsta av allt är att den inte ens funkar, så jag kan inte använda skiten... MOBILLÖS=HANDIKAPPAD

The sun goes the the stars come out


Jag på nyår. Riktigt bra nyår! Hehe där ser ni mina lösögonfransar, stolt... Fast de var nog det obekvämaste jag varit med om! Men ska man vara fin får man lida pin, eller va?

Öh, vad tråkigt det är att blogga, egentligen... Fast gör det typ för min egen skull, sjukt kul att sitta och läsa gamla inlägg (alltså blir det ju askul när jag blir äldre och ska sitta och läsa om vad jag gjorde när jag var 18 haha.)

Set fire to the rain


Fint lag jag har!

Äpplet har inte mognat ännu


Spontanbild på mig och jossan från när vi var i Grekland i sommras. Haha kom precis på att jag la upp en bild på oss två i förra också, sött. Kan för övrgt berätta att jag knappt minns den här bilden, speciellt inte när jag ser hur många sugrör jag stoppat ner i mitt glas. Det är faktiskt läskigt, alltså att jag inte minns.

JAG VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN

Så drar hon den historien om och om igen


Jag och Josefine ifrån nyår. Ett lyckat nyår. Men tänk att det snart är en hel månad sen dess... SJUKT

RSS 2.0