ibland är den bästa antistressmedecinen YOLO

Som jag saknar det här... 
 
Har inte pluggat typ någonting. Fyfan vad skönt och fyfan vad jag hatar mig själv för jag kommer aldrig hinna bli klar. Bra där. Vi börjar 12 imorgon. Så jäkla skönt, och sen är det partyparty på kvällen. Japp

hon gick med i spelet och hamnade i obalans

Jobbade igår, helt okej! Bra med dricks och sånt där. Ganska trött efteråt men pallade inte dra hem så drog ut en sväng med bella, alicia, amanda och felicia. Det var fett kul att va nykter hehe. (körde). Men föredrar nog att hålla mig på samma nivå om man är ute. haha...
 
Idag tog jag mig en god frukost. Älskar äggmacka så jäkla mycket, det är ju bara SÅ gott. Sen stack jag till träningen, den började 10. Mitt första basketpass!! Eller närmre en riktig träning än vad det varit innan, körde mycket teknik och avslut. Helt underbart. 
 
Har bajsmycket plugg dem kommande veckorna men jag hoppas verkligen ändå att jag kan fortsätta träna såhär bra som jag gjort på sistone. Mår så bra av det och väntar bara på att resultaten ska visa sig på min just nu feta bullmage. JA jag är smal men det betyder inte att jag har snygg och fräsch kropp.

do you think about me when you're alone

Va ute och sprang igen, samma runda och den här gången 3 minuter snabbare. Så skönt att jag klarade det igen, är egentligen inget fan av att springa men man uppskattar det sjukt mycket nu när man inte kunnat göra det på över ett halvår.
 
Dåligt humör idag, kan inte plugga, omotiverad. Och jag MÅSTE verkligen plugga, ta del av varje timme jag har över nu för annars är jag så körd. Kommer inte hinna. Och ska på basktcup hela nästa helg så då kommer man verkligen inte hinna. Och så ringde givetvis mitt jobb idag och frågade om jag ville jobba, så förlorar hela denna dagen. Skit bra, verkligen.
 
Tänkte ju inte dra ut denna helgen för att plugga men det är ju egentlign skitsamma då om jag ändå ska jobba. Hatar när saker kommer ivägen när man faktiskt bestämt sig för att göra saker.

there's a reason for everything

Sa ju att jag skulle försöka springa 10-15 minuter nästa gång... Igårkväll va jag ute och sprang 20 minuter, fattar ni hur stolt jag är över mig själv?? Det var så fruktansvärt skönt, sån frihet, och fick inte alls ont! Sjukt bra.
 
Idag har vi haft workshop med våra projektarbeten hela förmiddagen. Skönt att man äntligen fick ihop typ ett halvårs arbete. Nu ska bara rapporten in och alla andra hundra uppgifter vi har så är det studenten sen, japp. Efter skolan stack vi, (bella, amanda, johanna och malin) till IKEA och käkade köttbullar (eller hästbullar), as gott. Nu är jag bara såå trött och måste plugga. Kul!

that is the only word I know

Titut. Tjoho. Tjeeeenna. Jag är på så fruktansvärt dåligt humör idag att jag bara skrattar åt allting. Har verkligen sneat livet. Workshop imorgon, blev ju inte alls som jag tänkt mig osv men så blir det ju ändå aldrig så blev ju inte direkt förvånad.
 
Förutom att allt inte går som jag vill så går rehabiliteringen faktiskt sjukt bra nu. Jag cyklade intensivt 10 minuter och sprang 8 minuter på löpbandet hos sjukgymnasten igår, fattar ni frihetskänslan eller? Jag hade kunnat springa såna 8 minuter x 1000 men det gjorde ont mot slutet, tyvärr. Började springa för kanske 2 veckor sedan och har gått från 2 minuter till 8 nu. Satsar på 10-15 minuter nästa gång beroende på om det gör ont eller inte. Är så taggad på att träna stenhårt och börja så smått med basketen snart men samtidigt pregar jag i mig så oproteinrik mat, aldrig någon lagad mat hemma längre och jag kan själv aldrig laga heller för det finns inget i kylskåpet att laga. Bra där. Känner hur bullmagen bara växer och det får mig att må så dåligt.

RSS 2.0