för när man kämpar för något och aldrig får tillbaks

Tog den dagliga skollunchen på Lola's fik idag, älskar det stället hihihhihi. Och idag hade dem stekt potatis och kyllingfilé med gräddsås, hur gott?! Avklarat en suverän redeovisning idag också, så skönt. Något som också är fett skönt är att jag precis städade mitt rum, okej.. Det är faktiskt så jäkla gött när det är städat och man bara kan sätta sig ner och njuta!
 
Fyfan vad jag trivs bland mina närmaste vänner. Vi har antingen samma humor eller så förstår dem mig vilket är väldigt viktigt. Har jävligt grov humor och blir jobbigt när en tråkig jävel kommer och inte förstår ett skit, jag blir lite ställd då, för det är liksom mitt sätt att kommunicera. Såna människor trivs jag inte alls med, vet inte hur jag ska föra samtal med människor som inte förstår humor. 
En annan viktig sak är att jag blir så SJUKT AVTÄND när folk snear min musik. På riktigt. Jag älskar min musiksmak, lyssnar på det dagligen, när jag är glad, ledsen, arg, nere, festhumör och blablabla. Jag är ett House-freak, och det är en så jäkla grym musikstil. Fuck alla som snear den, man ska uppskatta house för då uppskattar man och visar resepekt för mig.
Tjaaa.. sen gillar jag öl, basket, kramas och SOLSEMESTER. Och mina vänner givetvis, they are good ones!
 
Snart ska jag iväg till stan, först till Jossan och planera lite saker och sen till Mando och mysa med allihopa och planera vår studentresa hehe. Vi är alltid lediga på fredagar och det är fruktansvärt skönt!

that was just the weirdest dream ever

http://hd.se/helsingborg/2013/01/30/16-matforgiftade-pa/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
... Mezo kanske ska stänga ner. Så synd för jag gillar verkligen mitt lilla mezo men jag har faktiskt själv blivit väldigt dålig i magen efter att ha ätit där (eller vet ju inte om det är därifrån) men har fortfarande problem.. Tråkigt att det ska bli så. Men det är ju samtidigt jävligt konstigt att dem inte blivit stämda förr, för jag vet att detta hänt innan och dessutom tar dem bara kontanter i betalning, kan det va något..? 
 
Jojjo, Bells och Jag i skolan för ett tag sen. Sjukt retard, but that's why you actually make it trough the day.
Övar in tal nu, har gruppredovisning imorgon på 15 minuter, om yoga. Jag vet inte riktigt varför men för varje gång jag ställer mig där uppe så blir jag bra mer och mer nervös. Borde ju för k*kens h*lvete vara tvärtom. Oj grov i mun. Man ska försöka göra det bra imorgon, så att jag kan få vara lite stolt över mig själv för en gångs skull.

man you used to be the best

Mongo-jojjo i skolan idag, men så sötis.
Kom precis hem från träningen, ska ta en snabb dusch nu och sen decka i sängen.
Körde för fort vid en fartkontroll innan. Är fortfarande rädd för att något ska hända. Men jag tror jag klarade mig. Ogillar sånt starkt, speciellt nu när man är på prövotid, blir så nojjig... Tror det är poliser överallt även om jag gör rätt. Men förutom det så kan man ju faktiskt inte klaga på att man har ett körkort, fyfan vad gött.

för när det går för snabbt är jag rädd att trampa fel

Detta nyår var ett bra nyår. Så fina vänner jag har!
Varit på ovanligt bra humör idag. Hatar att dagar måste skifta från bra till dåligt, varför kan det inte alltid vara bra liksom. Måste det regna för solsken? Läste ett jävligt fyndigt citat i matteboken idag haha. "i motlut går det uppåt", satt och funderade på den ett tag.

Jag är smart och jag fattar ingenting

Oj såhär snygg är jag idag. Efter att ha gått upp 10 minuter innan bussen skulle gå. Streeeeessigt eller? Typ köttbulle.

not expecting anything just tried to be pleasant

Jag om min älskade syster. Hon är verkligen bäst.
Det är så sjukt ibland när man verkligen tänker efter och märker hur sjukt mycket vissa personer betyder för en. Efter att min hund var tvungen att gå bort i höstas (ja det är en big deal), så började jag tänka efter mer på vilka personer i mitt liv som gör mig till människa, till den jag är. Min hund betydde mer än vad jag trodde och det märkte jag ju när han gick bort, och det var då jag insåg att jag borde ta vara på saker och ting runt omkring mig mer. Det blev så enormt tomt utan honom. Det fanns ingen längre som trippade fram till mig på morgarna och hälsade god morgon och viftade livligt på svansen. Det fanns ingen som hoppade upp och blev helt till sig varje gång jag kom hem från skolan. Det fanns ingen längre som väntade med att äta sin mat en hel dag om inte jag var hemma. Och det värsta (vilket faktiskt är sjukt konstigt), det fanns ingen längre som "följde" med mig ut på kvällarna när jag behövde rensa tankarna, det är nog det konstigaste av allt, att jag saknar att kunna gå ut och gå med en hund. Små saker, men som skär i hjärtat, för Otto gav mig verkligen en sådan kärlek, som man behöver, som inte kräver "att ge och ta" (vad är det för uttryck anyway). 
Men till saken... Min lillasyster är just en sådan "person" som min hund. Varje dag när hon kommer hem från dagis så säger hon "hej becka" tusen gånger och springer alltid in på mitt rum och ler sådär kärleksfullt och kryper upp i min säng. Asså jag kan inte beskriva min kärlek till henne, hur sött är inte det liksom? Och jag är så arg på mig själv för att jag inte lägger ner den tiden jag vill till henne, jag har inte riktigt tålamod för barn och är så jäkla självständig, vill alltid vara för mig själv. Men i helgen blir det barnpassning. Cred till såna personer iaf!
 

inte den ditt mother fucker

Me and Bells. Ska alldeles strax påbörja vår sista lektion för dagen, tacka Gud för det, fast gör inte det, han är taskig. Kul att sitta och lyssna på föredrag nu i en timme när man knappt kan hålla uppe sin egna ögonlock. Godnatt

this february darkness has me hating everyoneså sjukt trött. kul när man inte kan somna och bara fått 3 timmars sömn, då är det skit kul att gå upp på morgonen, och sådär extra pigg också. spyr så trött jag är.

jag har hamnat efter

Efter en grymt bra helg så ska jag, efter att inte ha gjort ett skit i idag, börja med allt helvetes plugg. 2 veckor kvar tills sportlovet i alla fall, komsi.
 
Eller jo, jag har faktiskt kollat klart på "torka aldrig tårar utan handskar", riktigt bra!

miljoner saker du inte kan sätta fingret på

 
Det är så sjukt mycket saker som har hänt, både bra och dåliga. Jag är i en sådan period nu där jag inte vet hur jag ska komma vidare, där jag inte vet om jag någonsin kommer kunna göra saker bättre eller om det är såhär mitt liv kommer att se ut, att det är detta jag får lära mig leva efter. Jag vet inte om mina val jag gjort har varit dem rätta eller om jag borde tänkt efter mer. Jag kan inte ens tänka längre och jag intalar mig hela tiden att jag gör rätt och att jag inte borde få ångst, yolo. Men samtidigt vet jag att det absolut inte är jag. Jag är äcklad och jag är nöjd. Jag har dem och jag har dem inte. Jag är glad och jag är ledsen. Men jag vet att mitt liv i helhet är det bästa jag någonsin har kunnat åstadkomma hittills, jag har upplevt så jäkla mycket saker som jag är så stolt över. Det är bara dem där smågrejerna som hade kunnat vara annorlunda. Du hade kunnat vara annorlunda.
Det märkligaste av allt är när någon random frågar mig varför jag ser så ledsen ut, så olycklig och mina närmaste inte ser det. Ja jag är olycklig, men varför det? Varför är jag inte nöjd då. Eller är jag ledsen? Det är bara såhär det är liksom.
 
så fucking jävla orättvist bara.

RSS 2.0