vitt på svart

När pappa äntligen kommer och hälsar på. Och ber om ursäkt för allt han har gjort och är verkligen jätte ledsen för allt. När han äntligen frågar om mitt liv och hur jag har det. Men så var det bara en jävla dröm.

next level is nothing for me

Gilar sånahär bilder, så ser man förändring själv liksom.. Vet inte varför mina armar tvunget ska behöva bli stora, RUMPA snälla väx och blli fin och het och allt. Ja inte allt, snälla inte fet.
Hade en sjukt kul lördag efter ett sent jobbpass. Träffade lite kos-folk och hade galen utgång hehe. Två normänn som var med och köpte in 6 flaskor champange. Kan ju säga att jag mådde rätt happy efter de!
 
Jag längtar så till löning, och förståss nästa månad igen, jävla konstigt system alltså. Så varför inte vara pank en månad till, as kalas!
 

men det känns liksom inte längre

 
Så fucking brun jag va i somras istället. Sexig bild också. Kunde inte bjuda på något vackrare. Njut.
Är så fruktansvärt död nu.. Kommer somna vilken minut som helst. Gick som sagt upp 4 i morse och började jobba klockan 5. Slutade klockan 11, stack och träffade en annan chef, fixade arbetskontrakt och stack hem. Skyndade mig till Malin för lite hejdå-mys för att hon ska till St. Anton nu i 5 månader, skit roligt men fy vad jag kommer sakna henne! Hann dock bara va där i typ 30 minuter sen var jag tvungen till att sticka och hämta Emmy på dagis, lämnade henne hemma och iväg till nästa jobb! Hårt liv! Mitt andra jobb var då första gången på Helsingborgs Arena. Var nog meningen att jag skulle va servitris där men fick jobba i baren, skit kul! Dem tyckte jag va duktig där också hihi så hoppas det blir där framöver! Fick jävla bra med dricks också. Borde satsa på det där med bartenderjobb. Vilket fall som helst så slutade jag 11 och kom hem nu halv 12. Jag är då död. Herrre min skapare. Säger bara... GODNATT.

the more I keep thinking of it the less I want it

 
Spelade ju bowling i helgen, haha gjorde egna bilder på skärmen. Fett kul!
Usch jag ser inte framemot kommande dagar.. Imorgon ska jag jobba på espresso house från 2-9 och på fredag börjar jag 05.00!!!!! Fattar ni hur tidigt det är? Men det går väl bra hoppas jag.. Slutar 11 så hinner typ till och med sova en liten stund när jag kommer hem och ändå ha hela dagen på mig sen. Gött ju! 

när du vänder ryggen till har jag ännu mer anledning

 
 
Störigt att bilderna inte blev lika långa :pppppppppp
Det är nu 1 månad sedan jag började träna intensivt. Alltså måndag-fredag varje vecka. Så jäkla skönt! Och är så stolt över att jag har hållt det och inte skippat träningspass. Både känner och ser förändring men alltså, jag är ju verkligen inte duktig på den där mat-biten. Blir så ohälsosam mat men försöker verkligen. 
 
haha... var så trött igår när jag skulle publicera det här inlägget så jag somnade... bra där 👍. 
 
 

it's just like that, for no reason

Hade riktigt nice kväll igår! God mat hos Sofia och sen en perfekt bowlingkväll! Evigheter sen jag spelade bowling och jag sög på det men fan vad kul det var! Sådant borde göras oftare, blev en riktig girlsnight hehe! Utgången var desvärre inte lika kul och dessutom med vetskapen om att jag skulle upp och jobba klockan 9 var ju inte sådär jätte kul. Trött är jag idag. Som in i helvete. Vill BARA ligga och lata mig i min säng framför en serie. Har inte hunnit sova ut på hela veckan för har typ gått upp mellan 7-8 hela tiden. Sjukt nice att man har ett liv ju men alltså, JAG VILL SOVA.
 
 

Och den empati har försvunnit för längesedan

Är fortfarande så jäkla förbannad över min mobil. Kommer verkligen inte släppa det här på ett tag. Och det finns typ inget värre än att åka buss i mer än 2 timmar varje dag och inte ha någon musik. Speciellt när jag är på gymet. Får spel. Typ idag när jag skulle ställa mig och börja springa på bandet pallade jag bara 10 minuter även om jag hade orkat så mycket längre fysiskt. Fanns liksom ingenting där som taggade till. Annars gick träningen ganska bra. Gjorde sjukt najs mat efteråt. Har ju ingen mobil att fotta med nu så blir ganska lame. Men fetaost, avocado, rökt lax och minitomater. Mums. 
Ser lite framemot imorgon, blir en tjejkväll sen kanske utgång med bowling. Jag har inte bowlat på jag vet inte hur länge! Ska bli kul!!
 

just as cold as ice

Hade ju inte tackat nej till lite sol nu... Har så fruktansvärt mycket ångest sen helgen, min lördag gick ju inte alls riktigt som den skulle. Och det där med att ta hand om sin nya fina iphone höll ju knappt 5 månader, 3e mobilen på 1 år. Fyfan vad lack jag är. Puts väck. Den höll liksom en galen student, den höll ett grisigt Bråvalla och den höll intensivt festande på Kos, men den följde aldrig med hem efter en helt jävla vanlig natt ute i Helsingborg. Hur lack?!? Och har verkligen noll pengar nu så ingen aning hur jag ska göra. Älskade ju verkligen den där telefonen. Mer än vad jag skulle älskat en riktig pojkvän. Okej krydd.
 
Mitt träningspass gick bra idag. Dock blivit lite småsjuk så fick ta det lite lugnt, suger ju en aning. Nu när jag väl kommit igång och vill köra stenhårt. Varför kommer ALLTING i mitt liv just nu så opassande?

Det vände på bara minuter

Tränar som fan nu, och de för att jag trivs som bäst med en snygg vältränad kropp, men även för att jag vill försöka komma tillbaka till basketen. Det här är bara 2 veckors mellanrum. Alltså fan vad jag ska va duktig. Har tränat varje dag nu sen jag började 10/10, förutom lördagar och söndagar. Viktigt med sin vilodag. Även om jag har en lite jobbigare period nu, där ingenting händer och där träningen bara går skit så ska jag fan se till att det ändÅ är träning varje dag. Watch out! ✌️


wzup with coming back as nothing ever happened

 
Det är så mycket som inte alltid är som det ska. Jag fattar ingenting längre. Alltså inte bokstavligen. Utan typ vart jag är, varför jag gör som jag gör, varför andra gör så och blablabla. Sen fattaar jag inte varför jag nödvändigtvis ska behöva annalysera det. Jag har till och med tappat den känslan som gör att man borde känna ångest och må skit, inte för att det är så kul att må skit men det uppskattas ibland så att man vet att man faktiskt lever och har lite känslor överhuvudtaget. Men nej. Jag pallar inte längre. Jag bara skiter i det och går vidare. Det är så hemskt. Jag blir typ rädd. Jag har tappat det helt. Jag är som två personer och the bad guy tar totally över. usch säger jag bara. Och så tycker jag att jag är hemskt ful. Har varit skit duktig och tränat varje dag i 3 veckor nu men mitt träningspass igår gick så fruktansvärt dåligt att det slutade med att jag kom hem och nästan käkade upp hela godisskålen. DET HÄNDER JU INGENTING.

RSS 2.0