keep on fighting

Lite segt att blogga på två ställen haha! men det funkar ju. Blev inga converse idag som jag tänkt mig. helthelt slutsålt. så får vänta tills dom kommer igen. Köpte istället ett par rosa vanliga tygskor så länge från dinsko hihi. Tänk er inte illrosa för det är dom inte haha! mer babyrosa, riktigt söta.

Kanske får ta en tupplur nu. jävligt trött! Så hörs vi till kvällen. puss.
glöm inte kolla min och Zahraas blogg!

i hate being jellous


Rebecka saknar sin Älskling !

hoppades ni roade er med min, amandas och zahraas jumpsyle dans innan haha!
Ska i alla fall hoppa in i duschen om ni ville veta. Imorgon ska jag iväg med mamma och handla min födelsedagspresent hihi. Fyller år på lördag! Sedan kommer min syster ner hit från Stockholm, jippi!


som en dans på rosor


Hehe, när vi dansar junpstyle. fett grymt jag vet! dock hackar klippet hela tiden så våra rörelser går inte ihop med musiken. usch då. men det hindrar er inte från att se! take a look my friend!

Kolla även in min och Zahraas nya blogg som vi har tillsammans! "Webelong" :)

börjar nästan vänja mig

saker förändras, människor förändras.
och det som är gjort är gjort.
JAG HATAR DET JAG HATAR DET JAG HATAR DET.


designa din egen bikini !

Min designade bikini på NELLY.COM

Tävlar om en resa utomlands, presentkort och massa sånt gott! Gör du det också, gå bara in på nelly.com och designa din egen bikini! Rösta på min ifall du tycker den är awsome också! vorde toppen :D (klicka på bilden för att rösta)
 


love is on fire

                       
Jobbigt när man inte vet vad man ska skriva faktiskt. Men bra väder har det varit idag! om man kan uttrycka sig så. riktigt härligt! dagen i sig har väl både varit bra och dålig.. BRA är att jag träffade michael och dansat med mina kära vänner DISS till skolan.

Ska till annan skola imorgon och lyssna på såna riktigia judar som varit i koncentraionsläger under andra världskriget. sjukt spännande! ser mycket framemot det.

Om det fanns plats för lite värdighet

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA.

tjo, varit på öppet hus precis "City Gross information" hehe tänkte för ett tag söka sommarjobb där nämligen. men det var sådär cirka  200 pers där idag? och de hade 15-40 platser. känner att jag har 0,01 % chans att få det där sommarjobbet.
Har iallafall ringt runt till ett tjugotal andra jobb idag. 3-4 av dom kanske det var som lät riktigt sådär bra. Får väl se vart jag hamnar. Pengar ska jag minnsann få i sommar i alla fall.

småsmå och sötasöta







Hittade gamla bilder sen 2007 hehehe. finns inget sötare än er ju ! fyfan vad små. och som tiden bara rullar förbi. haha åh kan inte sluta le åt så söta vi va haha.

All I left behind

Är vrål hungrig. Varför går jag inte och äter? den frågan har jag ställt mig ett tag nu. låter finnemang. Men orkar väl inte. Orkar ingenting just nu. Vill bara typ dö eller något. jaja intressant för er ju!
Kanske får stoppa i mig nudlar? aight. hejdå.

Som att sparka på en som redan ligger





Ännu en sketen skoldag. men mina sötnosar finns där för mig och det gör mig glad hihi :)
Idag händer typ inte ett skit. Imorgon ska dock jag och amanda leta SOMMARJOBB! viktigtvikgt.
var finns det då lediga sommarjobb vid den här tiden är då frågan?

oroar mig för mycket

Nyduschad och fräsch efter en svettig fotbollsträning! härligt må jag säga.
Är så himla less på skolan. orkar inte. och min skola kan ju skjuta sig själv, faktiskt. Längtar jävligt mycket tills jag börjar gymnasiet. Ska bli så grymt mycket bättre. Hoppas jag kommer in på den skola jag vill också.

Nu ska Rebecka läsa sin läxa. Ett ex antal sidor i historie boken. Tror det var hela andra världskriget. åhe. 
  
              


jag drömde om dig och det väckte gamla minnen


Bild på mig sen vintern förra året. Tycker jag har förändrats sjukt mycket faktiskt..

jag kan inte förtränga det. det ville inte bort. och det gör så fruktansvärt ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag kan inte kolla tillbaks på mig själv och se hur lycklig jag faktiskt var utan att hålla tillbaka tårarna. åh jag vill bara glömma. det skrämmer mig.
Jag har förlorat så mycket att tiden inte hinner läka såren. så känns det.

vår/sommarkläder från modegallerian


1. Klänning från Nelly, 399:- 2. Sandal från Ellos, 349:- 3. Armband från Nelly 299:- 4. Armband från Nelly, 39:- 5. Textilsko från Ellos 199:- 6. Duffy Sandal från Ellos, 379:- 7. Puff dress, klänning från Nelly 229:- 8. B.young dress från Nelly, 399:- 9. Öronhängen från Nelly, 29:- 10. Armband från Lindex, 60:-
Allt hittar ni på modegallerian. finns fler sjukt fina saker där!


ååååh, jag hugger i sten !

Ju varmare det blir ute nu, ju mer vill man bara att sommaren ska komma. åh!
Och jag ska boka biljetter till LARS WINNERBÄCK i sommar. kan ni tänka er? Hans underbara, härliga låtar en sån härlig varm sommarkväll, med en stjärnklar himmel. Alla sjunger med, och man vill bara skrika av glädje. Se han på en fet jävla scen och höra han live. MUMSS. åh vad jag vill ha sommar NU.


An American Crime a movie to see


Verkligen sjuk film asså. Himlahimla bra, men jag skakar fortfarande.. Helt psykad film! Hittade den bland drama filmer, men lägger nog den mer som en thriller/psykisk. SJUK är vad den där! Jag kan fortfarande inte liksom fatta.. nej uschusch. men jag tycker ni också borde ge er på den.

Och anledning till att jag inte bloggat något innan idag är för att det hänt några saker och jag har inte varit på humör.

when darkness turns to light


oh en bild sen -06 hehe. vem gillar inte sånt? puss.
seg-deg-dag idag hehe. Annars inget sådär roligt som jag vet att ni vill höra. Blir borta hela dagen imorgon så tror icke det blir något bloggande. och nu ska jag sova lite. puss.

allt får vi inte lämna bakom oss

Kollade nyss lite gamla klipp sen julavslutningen -09 hihi. Riktigt gulligt!


När jag och emelie sjunger "don't look back in anger".
Det är rätt läskigt vad vi har lika röster i refrängen. Annars så är det jag som sjunger första versen och hon andra. :)


& här är en galen dans haha!
Längst bak från vänster har vi Cicci, Emelie, Kristina & Mia
Mitten har vi Louise och My. & längst fram har vi självaste kungen, rebecka då. haha skoja bara..
Rätt kul att kolla hur vi tabbar oss lite då&då haha!

i love converse, they are sexy you know



Åh finns så många olika converse att välja på! Vet inte alls vilka jag vill ha.
Har ialla fall bestämt mig för vita, det är snyggast och passar till allt och har nästan bestämt mig för att det ska bara höga någon av dom. De tunna passade mig bäst, fast de andra "normal" är ju faktiskt så converse ser ut. Classic om man säger så. Det finns så många andra skor som liknar de tunna modellerna. usch jag vet inte. FÖRSLAG?

som att fiska i ett badkar utan fisk

  
" VI SOM ÄLSKAR SKOLMATEN "
åt knäckebröd i skolan idag för första gången typ! Kunde verkligen inte äta maten, hemskt äcklig. Så prega i mig tre hela knäckbröd. najs!
Eller hade ni velat käka mumsig vit (rå) fisk med potatis som smakar järn och bajs-sås ? mums =)

& Just nu skulle jag kunna ligga i ide ungefär fram till sommarlovet så trött jag är. lätt att jag hade gjort det faktiskt. jaja och nationella engelska gick bra! (tror jag) Alltid när jag tycker jag gjort ngt bra så får jag dåligt betyg. Så jag förväntar mig faktiskt inget.

skjut dig själv eller göm dig långt nere i helvetet

Sitter på mitt lilla rum, ska strax bädda ner mig isängen för är sjukt trött. Men först så ska jag göra mina inbakade flätor som jag alltid gör!
Nationella prov i engelska imorgon. läs/hör. nu blev jag tröttare fan. öh. godnatt!       
                                          
                                 
                                 sleep well !


ett leende gör susen



Hahahah! hitta bilden på michaels data. snyggare kan man inte bli.
Ska strax iväg och kolla hans match hihi!

Vad händer annars idag? Jo, kanske ut en sväng eller något sådant. Studiedag imorgon, estupendo! Så ska hälsa på min förra klass, och eftersom jag sover hos Michael så blir det lite sovmorgon också, för han börjar tio, estupendo!
Måste dra ner till stan också och kolla vilka converse jag vill ha, ska nämligen få ett par sådana i födelsedagspresent. & det är så svårt för det finns både höga & låga och tunna höga och tunna låga.. jaja får se. chao ♥

woho pokemon, vi ska fånga dom alla!

Väntar på michael på hans söta rum med nötcréme i handen och pokemon spelandes i spotify hehehehhe!
inget bättre för mig, pusssssssssss..

Pictures of Polen



Emelie och lilla jag

Louise & söta sovande Hanna

Polski cicci

Rebecka

Första hotellet

första hotellet

Söte Louise

Påväg till en Judisk begravningsplats

Amanda, Josefine, Joanna och Cherie

Judisk begravningsplats

judisk begravningsplats

söte Louise

Gulleplutten Anna

Andra hotellet plus söta Emelie på bild

Grr på Hanna!

Johan lilla Johan

Linus och Max

Birkenau / Auschwitz 2

Birkenau

Birkenau

Birkenau

I can't live without you

   
    Timo Räisänen - Without you
Så jäkla bra! uppskruvat på högsta ja. himla härlig ! Snart drar jag in till stan & ska träffa Michael. Men jag har lite sådär smått damp just nu. Elen har stängt av sig hela tiden, så tvätten vill aldrig bli färdig. och jag behöver ett vitt linne. kris :( alla ligger liksom i tvätten. Sånt är lite smått frustrerande faktiskt. Pusshej!

lite renovering sådär helt plötsligt

ville göra om min blogg och få den lite enklare, så det blev som det blev nu!
har ändå sparat den andra, så byter tillbaks till den senare därför att jag vet jag kommer sakna den hehe :)

imorgon blir det mysmys med michael. Han skulle laga mat till mig, hehe söntos där. Sen ska vi ta oss en titt på "Pojken i randig pyjamas" för att den är så jäkla bra!! annars blir det allmänt mys och kanske dra ut och träffa andra.

& en annan sak mitt i allt det andra, jag är trött som in i helvete efter resan. jo och då passade det så bra att jag var uppe till nu idag också! smart jag är. och har städat typ hela dagen. rätt skönt, därför mitt rum såg INTE bra ut!

hemma!!

Hemkommen från Polen dårå! Underbar och helt oförglömlig resa! var dock väldigt hemskt i auschwitz ..
& nio månader igår med michael hihi, väldigt underbart!

Polen next med niorna

Polen imorgon hihi 06.10 ! inte alls tidigt. haha. så blir dålig uppdatering nästa vecka som ni förstår.
Men vänta er bilder till helgen! & så länge kan ni njuta av min favoritlåt sen längelängesen & många år framåt.


Laurel Music - No one wants forever

no one want to try anymore

komit hem från dansen, och mina ben är rätt slut. både sen igår, och idag. träningsvärk som fan. japp.
imorgon då så har jag tyvärr matteprov. skit. men kan glädjas åt att det är sista skoldagen denna veckan. Sen åker alla nior till Polen nästa vecka hihi! ska bli riktigt roligt.
& nu ska jag med mitt dunkande huvudvärk försöka kolla igenom matten så att jag kan den. chao.

vad är att tänka för mycket

Bara jag som är på riktigt gott humör pågrund av solen hihi? :)
& förutom det så saknar jag min älskling riktigtriktigt mycket. blir helt galen när jag är utan han. inte alls kul .. :(


-

tycker denna veckan går helvetes långsamt ..

Life is easy if you wear a smile


Snart bär det av till fotbollsträningen. väldigt gammal bild! haha, rätt söta.. skulle tippa på att den
är sen sommaren -08. men nej, nu ska jag upp och käka och byta om snabbt. chao!

RSS 2.0