things are going to end up good, sometimes


Hello summer... Eller ah juste, det är bara Mars!!

Idag har jag varit sjukt duktig, kom hem och gjorde mat till hela familjen (fast delvis för att jag var vrålhungrig och det inte fanns något "enkelt" att äta, så det blev som det blev, hehe. Sen är jag ju mindre duktig för att jag inte pluggar, och hade en liten inlämning idag men den glömde jag visst bort...

Didn't want to stop this with a war



Var med några fina vänner igår och krökade lite och idag är det "riktigt" party som gäller. Haha tönt. Måste dock till väla senare idag för har INGENTING att ha på mig och och har inte köpt kläder sen typ sommras, fattar ni hur sjukt det är eller? Så  nej, idag ska jag fan ta och köpa något.

som om det aldrig har hänt

Sorry buddies... Varit en helt sjuk helg så har inte haft tid att upptadera plus att jag varit småsjuk och sånt så har inte orkat. Sitter typ aldrig vid datan längre förutom när det är kris och jag behöver plugga haha.
I fredags tog jag, Malin och Elli en helt spontan kväll och hade sjukt kul och i lördags hade min bästis glitterfest, det var galet, bästa på länge haha förutom att vi typ städade en hel dag dagen efter.
Den här veckan har jag sleepover hos jossan, alltså hela veckan då. Sjukt mysigt hihi + att jag får sovmorgon till skolan då haha!
Idag efter skolan stack jag, Alice och Amanda hem till Axo efter skolan och bakade kladdkaka, kaffe, snacka skit och satt i solen och chillade nästan hela dagen, så jäkla najs hehe. Jossan kommer inte hem förrän jätte sent så passade på att göra annat så jag slapp vara ensam, och när som helst ska jag sticka till träningen som jag inte gjort på typ hundra år!!

somebody that I used to know, byebye



Someone is in good mood. Chillar när jag har hundra läxor att göra. Tycker lite synd om mig, håller dock på att öva mitt engelska tal förfullt som jag ska hålla imorgon. Hatar engelska, låter som en idiot. Ye.
Sen övar man typ hundra gånger och så kan man texten utantill, ja så står du där dagen efter och bara wtf, vad var det nu jag skulle säga? Så jäkla tråkigt... hehe.

Vet ni? Langade precis in mina byxor i tvätten. HAHA, vänta... fick ni intressepilen?

SER NI DEN SÅ GÖR NI VÄRLDEN EN STOR TJÄNST


Om ni inte har sett denna... Så rekomenderar jag verkligen er att se den. Det är nästan så att man får tårar i ögonen. Det är så sjukt. Finner inga ord.

I don't know if I care anymore


Fick tillbaka min plattång som min kompis haft ett tag, sjukt dålig men eftersom den jag använde innan har gått i sönder så är det ju bättre än ingenting liksom. Har inte plattat håret på nästan två månader och det såg jag till att göra idag, hehe töntig jag är!

Sjukt läskig dröm imorse. Kort bara; mamma ska skjutsa mig till skolan för att jag har försovit mig. Hon kör som en dåre genom hela stan (alltså typ 200 km/h) och jag skriker att polisen kommer stoppa henne medans mitt hjärta bultar av rädsla. Hon svarar att det inte är någon fara och gasar på ännu mer. Då tänker jag för mig själv "äh det är inte så farligt, alla kommer dö någongång i sitt liv, det är ödet. Varför ska jag vara rädd."...

glider sakta iväg jag har tappat mitt fokus


Trött tjej imorse. Dock fortfarande trött.

Sitter och funderar på om jag ska till träningen eller inte ikväll, har blivit jätte förkyld igen och andas som en gris så fort jag rör på mig. Men har liksom inte tränat ordentligt på 3 veckor på grund av att jag varit sjuk och det känns så jävla drygt då. Känns som att jag måste träna nu men samtidigt är det ju inte särskilt hälsosamt. Ja, ett jobbigt val med andra ord.

stackars dem som inte bryr sig om någon annan


Amanda fyller fina 18 år idag, grattis till henne!! Vi tjejer fikade efter skolan idag och firade henne lite. Tänk vad sjukt ändå. Puss på henne.

Idag är sådan dag då jag bara vill gömma mig någon helt annanstans. Då man inte riktigt orkar med livet... Lars Wiennerbäck håller med mig.


if winning isn't everything why do they keep scoring?

Har verkligen inte haft tid att blogga någonting, inte en suttit vid datan en endaste sekund sen i torsdags, sjukt.
I fredags lämnade jag äntligen in mitt VM-arbete. Det var så jäkla skönt. Hade typ gått och lagt mig vid tre någongång dagen innan så när jag kom hem sen i fredags så sov jag typ hela dagen. Vaknade i panik, hade missat min träning och fick skynda mig som fan för skulle på tjejmiddag. Och så får jag inte glömma pizzan i skolan. Nom Nom...


I lördags så hade jag och Johanna bestämt att vi skulle simma på dagen... Dumma som vi är kollade vi aldrig upp tiderna, dem stängde vid 4 och vi kom dit halv 4. Bra där. Så vi stack till Ica och köpte oss lite fika och satte oss i solen ist, sjukt härligt.




Och idag då... Spelade två matcher imorse och nu är jag verkligen helt slut. Tog en liten Powernap innan men hade hellre sovit hela kvällen, måste dock plugga. Säg en helg jag inte pluggat? Är så skoltrött så det inte är sant. Till nästa vecka har vi hur mycket som helst, mest smågrejer iförsig men det gör mig så stressad. Tur man har sina vänner på helgerna!!

så jäkla glad, så jäkla taggad


Sitter och läser igenom mitt VM-arbete om och om igen nu för att försöka hitta alla fel och blablabla... Känner mig lite stressad för ska åka till träningen om typ tjugo minuter, bra där... Men det löser vi väl ikväll I guess.

RSS 2.0