i hate you so much right now


såhär spännande ser jag ut för tillfället..
Hemma efter en rätt så dryg skoldag, varit en sväng på sjukhuset och hälsat på min SÖTA lillasyster. Dör vilken ängel. Men sen var jag tvungen att snabbt springa till bussen för att ta den hemmåt för att jag snart ska iväg för att jag ska spela match ikväll för att.. rätt jobbig mening där. Var helt enkelt tvungen att komma hem därför att jag inom en snar halvtimme ska samlas med resten av fotbollsteamet. TJING

my sweet little sister


Gissa vad?! Fick typ världens sötaste lillasyster idag, så sjukt att jag fortfarande inte fattat det. Kommer nog ta ett tag innan jag fattat det faktiskt.. Men visst är hon söt hihih?

like before or after


Tänk att sommaren är typ slut nu, fast hösten är ändå sjukt mysig. Och jäklar vad det är varmt idag. Varit på loppis idag i vår egen lilla by, fyfan vad alla är galna.. Och mammas kompis plånbok blev stulen, fyfan. vi fick hem oss lite skit i alla fall.

you're so fucking good


keep my head up and i will make it to the top


Lite update efter dåligt uppdaterat haha! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan, inte lika så trött idag fast ska chilledilla nu en stund. Sitter i mys-ställ nu och ska sätta på the sims 2 och nörda lite haha.. Tänktke göra upp min egen helsingborgs-stad. Och imorgon blir det full rulle!

Res mig upp, ge mig lust att hänga på

Vet dock inte vad som hände med uppdateringen faktiskt. Men är sjukt trött nu förtiden, att gå upp halv sex om morgarna är inte särskilt kul..

RSS 2.0