there's nothing else to do

Jobbat hela lördag och söndag, så blev inte så rolig helg för mig denna heller.. Lördag 60-års kalas så jobbade till rätt sent och skulle egentligen på grillkväll med tjejkompisarna men missade det och idag är det ju morsdag så var en hel del bokat idag också!
Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och tagga och hoppas att det blir fint imorgon för beachhandbollen.. Dem säger att det ska bli 20 grader men tvivlar på att det kan slå om från kallt, ruggigt och regnigt till 20 grader och sol. Men vi får se helt enkelt.
Sen har jag jobb hela nästa vecka också, nästan, tors, fre, lör och söndag. Men vad gör man inte för sina pengar? Jobbar ändå inte så sent torsdag och fredag så blir väl hitta på något skoj där + att de flesta av mina kompisar är på siesta som jag hoppade över.. har faktiskt ingen aning om varför, aja..
Jävlar vad intressant mitt inlägg blev!!

who do you think you are

Blev bara såhär enkel design helt plötsligt liksom.. fy vad ful den andra va. Ska bara byta header på denna någongång också så blir de finemang.
Gjort idag? skola, från och med i tisdags är det typ helt onödigt att vara iskolan, vi har verkligen ingenting. Fattar ni hur skönt det är?! Jag är liksom fri. Men ser framemot måndag nästa vecka, blir beachhandboll, suger på det men borde vara jäkla kul ändå. Sen vanlig skoldag på tisdag och sedan är den veckan i princip slut, det var det ja!
-
Usch, sitter på min syster data och letade bilder i hopp om att någon kanske skulle kunna vara på mig så att ni skulle kunna ha något att kolla på.. och fann dessa.. borde vara från i vintras? fint dock att jag sparar såna bilder på hennes data, hon bor inte ens hemma..

-

Haha roligt.. Är ni INTE lika pajade i huvudet som jag så uppdatera sidan ifall det fortfarande ser DS ut. lol

klara färdiga gå

Precis gjort om min blogg, mest för förändringens skull, vet inte om det blev så fint. DOCK VILL INTE MIN DATA/BLOGG.SE/??? VISA DEN NYA.. Visar typ halva gamla och halva nya så ser helt DS ut. Fattar ingenting, för i mina kodmallar och allt sånt (ja ni vet ju vad jag snackar om) så är det från den nya, varför ska de då tvunget visa gamla?
Kanske irriterar mig i onödan också, kanske skit fint på er data.. Då glädjer det mig.. Skickar med en bild också, en sådan som togs för några veckor sedan på Bellas försenade födelsemiddag!

-

har inte kunnat ladda upp bild på hela dagen, suger sån lång pinne..


jag bad dig aldrig släppa min hand


Fina kåmpis där ja som jag saknar lite smått för tillfället.

Dagens skola var världshistoriens onödigaste ju. Fast hade väl inte haft bättre för mig ändå. Just nu är jag även på så sjukt dåligt humör.
För det första har spotify förstört mitt liv med att jag BARA kan lyssna 6 timmar i veckan, BARA kan lyssna på en låt 5 ggr och är typ REKLAM var tredje låt, förjävligt!! För det andra har jag ingen jacka, har inte ens pengar till det och nu är är det sånt jobbigt väder att det är liiite för kallt med "sommarjacka" och man kan ju inte ha vinterjacka + att min skinnjacka som faktiskt hade varit perfekt att ha nu är sönder. Va så sur att jag gick utan jacka idag. Envis?

is there hope for the hopeless


Härlig liten bild sen i vintras, jo snö ute.. Fryser bara jag ser på bilden. USCH.

Gjort nationella i engelska idag, vetifan hur det gick, det gick iaf haha. För övrigt har och är den här veckan så sjukt chill. Imorgon t.ex. börjar jag TOLV och slutar halv tre, faktiskt helt okej? Dessutom är det bara filmkunskap vi har så det är ok. Fredag ska vi inte prata om, vi har dum entreprenörskap så vi slutar halv tre när vi egentligen ska sluta elva, blä. :(

Och idag var jag och träna för första gången på typ två veckor (jävlar vad lång tid?) Nä men har varit skadad, skadade mitt knä igen som jag en gång opererat, hur kul? Tränade dock inte fotboll, var och simmade med älskling. Känns faktiskt bra nu ikväll, lite smått träningsverk redan här och där.

where them girls at, we can all be friends

Lite bilder ifrån valborg som faktiskt blev otroligt lyckad!! Grillade först och åt och hade det allmänt mysigt hemma hos Ulrika när vi sedan drog till Agnes där festen höll hus. Jävlar vad långt det var att gå, tror jag räknade stegen, 20 steg eller något? Men det var ritkigt fett, dock slutade inte kvällen på det roligaste sättet, känslor kan ibland överdrivas när man blir, typ, lite påverkad?

girls have made this world


Tycker det blivit så fina webcam bilder på sistone..
Kom hem från skolan för typ en timme sen och nu ska jag plugga, blä. Fast å andra sidan har jag bara en lektion imorogn så det är sjukt chill.

Fy vad jag inte vill gå i skolan just nu. Är så jäkla trött, liksom bara fyra veckor kvar tills sommarlov (iaf för mig) så hur fan får man då inspiration till att plugga? Tänker ju inte direkt ja nu jävlar ska jag plugga allt vad jag har och göra det sista, nä ucsh nu vile jag bara pluga ännu mindre, till och med så att jag stavade fel där..

RSS 2.0