jag kan inte ljuga för dig

Ändå lite sämst man är?


we can't satisfy all this billion trillion people


Asså ja, så sant så. När jag gick från bussen idag såg jag den enormt stora månen & funderade på vad det kunde vara & när jag kollade upp mot himlen såg jag alla tusentals stjärnor. Kan inte säga mer än att det kändes jävligt skumt. läskigt.
Och påtal om "miljö" och "läskigt" så tror jag jorden kommer gå under 2012. Tror verkligen det. Funderade nästan på om jag skulle säga till mamma idag ifall vi kunde bygga något skyddsrum. HAHA. Aa fast ja, kanske inte. Men nästan.. faktiskt!

I hope you don't mind

Jag tror jag har hittat anledningen till varför jag inte bloggar ibland! Fan tråkigt att uppdatera om man inte har bilder. Så ja, jag är ledsen att jag är så dålig. Fottar liksom inte så mycket på vardagar.. Ni kan få se ego bild på mig sen igår istället! köss


girls just wanna have fun

Här har ni Josefine Peterssons (Jossans) nya bloggadress lastsummer.devote.se (föredetta voices.devote.se)! Never been there before? Då tycker jag du ska checka in den, för den är najs. kyss!
we will fight for every little thing

Friskis & Svettis med fotbollslaget, ändå fräscht hehe! Var jävligt jobbigt måste jag säga..

jag gör det gärna tusen gånger om


Daniel Adams Ray - Gubben i lådan
Slänger in denna fantastiska låt innan jag snart ska bege mig iväg. Blir så jäkla glad av den, tröttnar nog aldrig!

i'm scared for this emotions


Sitter just nu & vet inte vad jag gör?! bara sitter ner och typ tänker på allt och inget..
Ska ut ikväll med Jossan, saknar henne och det ska bli kul hoppas jag. (ja vem gör inte, man hoppas nog inte att det blir tråkigt iaf. ellä?) Sen ska jag nog sova hos min hjärta hihi. Ser fram emot helgen, spåkulan på facebook lovade en farfylld och rolig en iaf! (jag litar på dig spåkula.)

frukta inte rädsla då fruktar du livet

vad händer egentligen.. såhär mycket har jag inte uppdaterat på länge?!
DAGENS SÖTASTE:

Tycker hon ser så jäkla nöjd ut på denna bilden, galet söt lillasyster jag har hihi.

bara lite till och lite, lite till för det känns så bra


Åh tjohej, här kör vi på en gammal bild! Dels för att jag saknar sommaren en aning och dels för att jag tagit bort ALLA bilder på datan. Gjorde det typ dagen efter nyår, kände att jag ville ha bort allt gammalt och få en ny start. Absolut inte för att mitt år var dåligt, tyckte bara det kändes bra att få bort det. Dock sparade på en skiva, så dom finns ju allt kvar!
Tänker inte säga mer, jag är död för tillfälligt. Värker i HELA min kropp. Nog världens jobbigaste träning vi hade idag på jag vet inte hur länge?! Men det känns så jäkla skönt. Jag mår bra.

my head is like bang bang bang


Vem som helst hatar att damsuga, men det läskiga är att jag faktiskt tänkte göra det i veckan för att mamma tjatat på mig hela helgen?! Hatar spåkulan, sitter säkert någon jävla gubbe i datan som ser mig och läser mina tankar. Och by the way, vad fan är det för spåkula? Säger att jag ska damsuga? Nog..

from that moment I just knew it was so right


"East & Young - Reveal" för närvarande en av de mysigaste låtarna jag vet.  Lyssna ungefär ifrån 1 minut någonstans och lyssna på hela, för min skull. Öronorgasm..

varit död i minuter


inte okej att denna bilden inte ville bli större.. Fast å andra sidan är det ju jag och Jossan på bild så?!

Har för övrigt tillbringat min dag hemma hos Jossan efter att ha gått utmattande timmar i skolan. Bakade asmumsig kladdkaka och käkade så att magen bokstavligt sprängdes. Ja och inte nog med det, josefine tar min mobil och jag börjar springa efter, och vi springer runt, runt i hela hennes hus.. Den känslan efteråt asså, när något vill liksom ut ur käften, just got to loooove it!
Aye, och nog lite plugg man har framför sig nu, ska bara gå och ta livet av mig. Ses sen sötisar!..?


yesterday I never thought of this

"bimbo röst" Tjaa bloggen! Kom precis hem från en väldigt utmattande shopping dag i Maiami bitch! Nä.. hallo..


"my heart is gone, i'm falling behind"

Det var såhär det blev ja. Blev inte riktigt nöjd, får se om jag ändrar det sen! (intresseklubben antecknar)
Annars då?! Skolan har börjat igen.. behöver jag säga något mer? Stackars oss ungdomar har vänt på dygnet helt, vems fel är det liksom? Klaga och klaga och klaga är vad vi gör, stackars öron som får lyssna. (Har inte sagt att jag inte klagar).
new year..
Well, precis som många andra har jag tänkt tanken att börja leva lite mer hälsosamt från och med nyår. Jag är på rätt väg känner jag, träningsverk & god mat och sånt skit en hel vecka nu. JA EN VECKA. Ska faktiskt fortsätta fram tills sommarlovet om jag så lyckas. Lucky you som ser mig "at tha beach" this summer. hehe (tönt).
Do I say OMFG LML?!

-

är i behov av ny design och mer uppdatering, det är på g, jag är på g, vi är på g (hehe)

show me what you got


ändoooo jätte eckligt

RSS 2.0