från det lilla till det alltför stora

Tja. Roligt att folk fortfarande kikar in fast det inte är något att se. Tänkte iaf berätta att jag åker iväg på semester med Jossan den 11:e så för er som fortfarande checkar min blogg för att ständigt se om jag har uppdaterat, nu fick ni bli lite avundsjuka. Japp. Blir Kreta och stället vi ska va på ska tydligen va sjukt najs, med party och sånt. Man brukar ju annars höra att Kreta är Greklands famlje ö, men icke sa nicke.
Hittade ingen bild som skulle kunna göra er ännu mer avundsjuka, förutom denna...


går du baklänges går du inte framlänges


Finfin ros jag fick av min älskling på vår halvårsdag hihi. OCH har en fin Sony Ericsson mobil så klandra inte bilden för att den blev så suddig. I alla fall så hade vi ju våra sex månader förra fredagen vilket jag själv tycker är rätt svårt att fatta, tycker tiden gått så jäkla fort. Lovley anyway.
Imorgon ska jag förhoppningsvis ifall det blir fint väder, ta en soltur innan jag börjar jobba. Missar födelsedagsfirande imorgon också för mitt jäkla jobb. bajs, typ inte najs. Men ja, får se vad som väntar.

Må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta

Bara råkade sluta blogga helt för väntade på bilder som skulle skickas från den tjejkvällen och från midsommar, men nä.. Så sjukt sega människor istället. :( Får bli ett inlägg lite mer heartless, typ. Fast.. bilden.. där nere.. INTE heartless, jag dör lite när jag ser den, faktiskt. Söta syster. (L)

RSS 2.0