när man tror man är stark kan man vara svagare än ngnsin

Loggade in på denna blogg.se i hopp om att lite inspiration till att blogga kanske skulle flyga i mig. Så jag tog mig nu ett försök.
Denna veckan har ju liksom inte alls varit rolig, hela skolveckan har varit fylld med förberedelser till vårt fn-rollspel som kommer hållas nästa vecka i rådhuset. Nog trött jag är på det nu när vi hållt på med det exakt hela terminen och nu de senaste två veckorna så har nästan alla lektioner gått åt till det. åh.

Imorgon blir det iaf mys, ska kolla resor efter skolan med rasmus och sen ska vi ha lite mys på kvällen. Dagen därpå behöver jag dra mycket tidigt, för att han ska spela dm, how fun.. Lördagskvällen väntas med skojligheter, hoppas dem blir av. Sen söndag, då är det ju min födelsedag, det får man ju bara inte missa!!

afraid of you afraid of me


Hade födelsedagsfest för mig i fredags, as-kalas! Härlig bild där också må jag säga!
Idag vill jag typ ta livet av mig. Har så jäkla mycket plugg, känns det som iaf, att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har prov om två dagar och jag orkar inte ens börja på att plugga till de så mycket jag har..

kvittar vad som väntar bakom nästa hörn


HAHA FLABB.

you read trough my mind
Random hon på bilderna, ingen aning vem det är.. Vem gör?! Vem vill liksom?!
Har varit och handlat hela eftermiddagen med mamsen till imorgon, blev typ mer pengar än väntat, usch och fy :( Aja, det är ju inte varje dag jag gör det. Ellä?
Ikväll ska jag bara småplugga och ta det allmänt lugnt faktiskt, skönt.

fina rubriker till fina flickor

Goddag, ja en redigt god dag idag! Varmt och skönt med shönt-ljud. Sitter i den fantastiska skolan och borde jobba med vårt fantastiska arbete som vi håller på med nu, så fantastiskt!! Fast sen å andra sidan arbetar jag ju inte just nu, facebook är mycket coolare faktiskt. Fast ifall jag jobbar satan i det nu så kan jag sluta 1 istället för 3, det är ju nästan bättre faktiskt. Jobbigt läge...

there's no word called no


k, random bild.
Fast här sitter (ligger) jag å andra sidan och har jätte trevligt. Taggar lite smått inför fredag hehe. Fixar grymmaste partylistan och den är GRYM.
Är på jätte humör idag, därför jag fick lust att blogga hehe. Nä men ska se om man får lite inspiration nu när våren kommer så att man kan blogga lite mer. Jajamensan. Ciao.

just a ordinary day


Sååååå fiiiiiiiint väääääääder deeeeeeeeeet vaaaaar idaaaaaaaag. Glaaaaaaad.
Ni vill inte veta vad jag gjort idag, för jag har inte gjort något idag. Jätte tråkigt, bara pluggat en massa som alla andra jäkla söndagar. Vem har sagt att söndag ska vara pluggdag?! I alla fall vill jag förmedla några saker här.
Viktiga saker, eller viktiga personer. Personer som betyder mycket för mig i mitt liv. Jossan och Rasmus. & Jag älskar dom. De personer som står mig väldigt nära. (L)

Det föll så hårt så jag orkar inte ens försöka mer


Actually to cute for my blog. Min lilla lilla syster. Hur söt? Är det pappa-posen framför teven? Ölen fattas..
Helg, jo nog helg. Chillat hela dagen. Behövde denna dagen. Tänka. Ta det lugnt. Efter förra helgens tjohej tänkte jag att det var okej med en sånhär dag faktiskt. Imorgon=Ikea med mamma. Mitt bedroom-walk-in-bathroom är klart. Känner mig rätt lyxig hehe.

framförallt dessa orden

Jag lever. Eller fysiskt sätt gör jag egentligen inte det, är typ sjuk, typ sjukt jäkla illa mående. Så håller mig borta ett tag.

efter ett tag känner man inte smaken


Hej detta är jag och min bästa vän på bild.
Hej jag är trött och irriterad idag.
Hej jag skoja bara, jag ska inte klaga, jag mår ju trots allt rätt bra.
Hej vad ska jag skriva på denna meningen.
Hejdå nu ska jag göra andra vettiga saker.

RSS 2.0